В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет.
Добави отговор

Re: Параноята СПИН или "това на мен никога няма да ми се случи"

05 Яну 2018, 13:30

donni написа:Стига да не получиш такава гадна изненада от постоянния си партньор :evil: . Тогава вече не знам как се приема такова нещо.

Така е, атова изневерите се правят само с презерватив. :mrgreen:

12 Яну 2018, 11:40

СПИН не се среща рядко, лошото е, че винаги можем да се заразим поради някакви форс мажорни обстоятелства - болница, наркотици, изнасилване и т.н.
Но когато можем да си съставим сами превенция да не го правим си е идиотия - наистина! Трябва да се прави, позлвайте презерватив! Не се променя толкова много чувството, не пестете пари от тях, по-добре да имате.

12 Яну 2018, 13:38

Точно, ама и като се замислиш, младите ги е срам да си купуват презервативи, особено момичетата, а те се праят техните на ощипани. Ами купи им презервативи и тва е!

Re: Изследвания за СПИН на родилки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

29 Юни 2018, 16:04

аз нещо не схващам от кое се възмущава авторката на темата. мноо ми е заспало и незагрляващо. тези изследвания са задължителни много отдавна и не виждам кое е притеснителното. трябва да са задължителни :+1:

29 Юни 2018, 16:08

И според мен е хубаво да си правим такива изследвания, да знаем какво "осигуряваме" на децата ни.

02 Юли 2018, 09:21

Напълно задължителни, за съжаление, постфактум, нищо не може да се направи.

03 Юли 2018, 16:31

Viktoriya11 написа:Напълно задължителни, за съжаление, постфактум, нищо не може да се направи.

Е.. чак пък нищо да не може да се направи.. аз вярвам че като знаеш от началото че имаш спин и носиш дете, има какво да се направиза плода.. ама за това някой по-запознат да се изкаже

16 Авг 2018, 17:26

Тъжна Луна написа:
Viktoriya11 написа:Напълно задължителни, за съжаление, постфактум, нищо не може да се направи.

Е.. чак пък нищо да не може да се направи.. аз вярвам че като знаеш от началото че имаш спин и носиш дете, има какво да се направиза плода.. ама за това някой по-запознат да се изкаже

не мисля, че може да се направи каквото и да ебило за плода, освен да се надяваш, че ще е смао носител на хив и никога няма да се зарази със спин...

16 Авг 2018, 18:02

И аз много не разбрах , ккаво точно ви възмути, че ще се правят изследвания или че не се правят. Всеки сам избира живота, който да води, а и не мисля, че всички сме толкова стриктни и се пазим, май за българина важи максимата , Айде сега точно на мен ли ще се случи... Апък и има много по-страшни болети от СПИН, той някак си остава малко по-назаден план с толкова бързо развиващия се РАК например.

24 Авг 2018, 11:13

те винаги са били задължителни тези изследвания...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13