Квартет Hypnotic отново на сцената

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Квартет Hypnotic отново на сцената

Мнениеот FramarAdmin2 » 14 Сеп 2011, 08:14

Hypnotic-framar.jpg
Hypnotic-framar.jpg (40.84 KiB) Прегледано 143 пъти


Изкусителните цигуларки, познати като квартет Hypnotic, се завръщат отново на сцената след кратка творческа пауза. Последната една година промени живота на всяка една от тях по неповторим начин.
Гери стана майка на прекрасно момиченце Мая, което вече е на 6 месеца. Таткото на бебето също е музикант и живее от 14 години в Германия. Почитателите на класическата музика у нас могат да го чуят като соло обой в Оркестъра на БНР.

След като виолончелото на Hypnotic Марина спечели стипендия и се обучава два семестъра в Музикалната Академия „Рейна София” в Мадрид, за да усъвършенства уменията си по камерна музика, сега тя отново е в България. Къдрокосата челистка, която е най-младият концерт-майстор в Симфоничния оркестър на БНР, избра да се върне в София, за да се изявява като част от струнния квартет.

Чаровната виолистка Боби, която също прекара няколко месеца извън страната, пътешествайки, вече отново в София, за да се присъедини към проекта Hypnotic.

Geri i Maria-framar.jpg
Geri i Maria-framar.jpg (70.31 KiB) Прегледано 143 пъти


Хипнотичната инструменталистка Мария, която усърдно експериментира с композирането, междувременно написа първото си парче за две цигулки по поръчка на голям международен бранд. Двете заедно с Гери планират нов хаус проект.

В началото на годината сексапилната четворка финализира първия си самостоятелен албум. CD-то се отличава с модерно класическо звучене и включва композиции с характерния за квартета стил и пиеси с оригинален аранжимент. Дискът е продуциран от самите Hypnotic и аранжиран от небезизвестния италиански майстор на нотите Маурицио Абени, познат като композиторът на Андреа Бочели. Италианец също така е отговорен и за перфектния саунд на албума и това е Марко Страчони.
Администратор на forum.framar.bg
Аватар
FramarAdmin2
 
Мнения: 245
Регистриран на: 18 Мар 2011, 11:17

Re: Квартет Hypnotic отново на сцената

Мнениеот Паулу Коелюв » 16 Сеп 2019, 09:58

Какво се случва с тези момичета? Някой знае ли?
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron