Здравето зависи от зодията ни – III част

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Здравето зависи от зодията ни – III част

Мнениеот FramarModRosi » 13 Май 2013, 09:49

Датата ни на раждане показва към какви болести сме предразположени. Затова нека помислим отрано как да предотвратим появата им. И продължаваме с везните, скорпионите и стрелците…
Везни
Грип, простуди и храносмилателни проблеми обикновено измъчват везните. Представителите на този зодиакален знак са предразположени към стомашни неразположения, главоболие и проблеми с гръбнака. Като цяло везните са доста изнежени, за което вина имат самите те.
Съвет: Плуването ще помогне на везните да не боледуват. Леката гимнастика сутрин и йогата вечер също са добър вариант. Добре е да внимават с менюто. Задължително е да заменят захарта с мед.
Скорпион
Скорпионите са дълголетници и то не защото живеят здравословно, а защото рядко боледуват. Когато се разболеят пък се оправят доста бързо. И все пак и скорпионите имат слаби места като белите дробове и гърлото. Родените под този знак се тръшват почти при всеки вирус. И това като че ли е единственият им проблем. Възможни са и оплаквания от типа на мигрена, но по – рядко…
Съвет: Първото, което трябва да научат е да си почиват. Скорпионите обичат да се товарят…Трябва да се пазят от влага и студ. Добре е да избират ваканциите си сухи места с много слънце…
Стрелец
Стрелците имат доста слаби места. Те са предразположени към травми, от които навяхванията и охлузванията са най – малкия проблем. Затова е добре да внимават със спорта. За тях са коварни и вирусите, тъй като лесно преминават в нещо по – сериозно. Най - уязвими са краката на стрелците – трябва да ги пазят както от травми, така и от охлаждане в студено време.
Съвет: Стрелците са вероятно единствената зодия, за която продължителният сън е полезен. Следобедната дрямка им действа много добре. Препоръчва се да не се затварят за дълго в едно помещение.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Re: Здравето зависи от зодията ни – III част

Мнениеот sunnyr » 13 Май 2013, 11:49

Намирам доста съвпадения в написаните проблеми на везните...За съжаление! :(
sunnyr
 
Мнения: 155
Регистриран на: 16 Яну 2013, 13:26

Re: Здравето зависи от зодията ни – III част

Мнениеот delchev » 30 Авг 2019, 15:39

За везните като цяло може и да е вярно, ама за мен не важи, с изключение на главоболието, което от изброените болежки, ми се случва най-често. За плуването също е вярно - много помага да си във форма.
delchev
 
Мнения: 102
Регистриран на: 03 Авг 2019, 20:00


Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта