Има ли как винаги да получаваме оргазъм?

Re: Как да познаем истинския оргазъм?

Мнениеот Bella » 14 Окт 2011, 10:54

The_The_Ramone написа:
Валич написа:Много жени симулират оргазъм. Надявам се, че ще се съгласите с мен.
Затова възниква въпросът: - Има ли някакъв признак, по който да разберем, че жената е свършила наистина?
Мой приятел твърди, че по време на истински оргазъм гърдите на жената стават по-твърди и при леко докосване скърцат като току-що измита стъклена чаша :lol:

Мъжът може да започне да стиска врата на жената и със наближаването на оргазма да стиска още повече. Ако е удушена с усмивка на лицето, оргазмът е истински. :lol:

Извратенко ми се вижда, но вкусови всякакви!Дано не попадам на такъв маниак като Рамоне :lol:
И все пак как да познаем истинския оргазъм? Съществуват 5 признака, по които можем да Го познаем!
1.Жената не може да получи оргазъм без дори да си е затворила поне за миг очите.
2. Интервалът на мускулните съкращения по време на кулминационния момент е 0,8 секунди.Не можете да не го усетите.
3. Ако сексът завърши с оргазъм, тялото на жената се отпуска и тя почти заспива.Ако след секс приятелката ви е разговорлива и енергична, определено симулира.
4. Гримасата също може да я издаде, защото по време на оргазъм лицевите мускули се отпускат и тя не може да ги контролира.
5. Когато е искрена сърцето започва да бие учестено , когато ритъмът дори за секунда не се промени бъдете сигурни, че пред вас стои талантлива актриса.

Е надявам се да съм ви била полезна :)
Аватар
Bella

Мнениеот Madame » 19 Окт 2011, 16:41

Жените симулират оргазъм, а мъжете...чувства :lol:
Аватар
Madame

Мнениеот qproin » 19 Окт 2011, 22:52

Валич написа:Много жени симулират оргазъм. Надявам се, че ще се съгласите с мен.
Затова възниква въпросът: - Има ли някакъв признак, по който да разберем, че жената е свършила наистина?
Мой приятел твърди, че по време на истински оргазъм гърдите на жената стават по-твърди и при леко докосване скърцат като току-що измита стъклена чаша :lol:

Явно приятелят ти е много добър в леглото, щом жената започва да скърца. :lol:
qproin

Незабравим оргазъм, къде си?

Мнениеот eli » 24 Окт 2011, 15:29

С какви допълнения постигате оргазъм дами? За мъжете то е ясно, при тях няма голям проблем.
Аватар
eli

Re: Незабравим оргазъм, къде си?

Мнениеот micky » 24 Окт 2011, 15:32

И аз искам веднъж поне да изпитам нещо голямо и незабравимо. Незнам пробвала съм лубриканти, но те като че ли повечето са само за овлажняване. Някои пиолзвал ли е подобни добавки- хапчета, гелове?
micky

Мнениеот valiart » 24 Окт 2011, 23:36

Незабравимия оргазъм, върви с оралната любов ;)
Аватар
valiart

Мнениеот qproin » 25 Окт 2011, 14:12

micky написа:И аз искам веднъж поне да изпитам нещо голямо и незабравимо. Незнам пробвала съм лубриканти, но те като че ли повечето са само за овлажняване. Някои пиолзвал ли е подобни добавки- хапчета, гелове?

Аз съм ползвала разни малки трикове от сексшопа, като пръстенчета например. Голям боклук са и освен дискомфорт друго не ми донесоха на мен. Пробвай някоя нова поза или смени обстановката, ако трябва и партньора :)
qproin

Мнениеот qproin » 25 Окт 2011, 14:12

valiart написа:Незабравимия оргазъм, върви с оралната любов ;)

Напълно съм съгласна.
qproin

Мнениеот micky » 27 Окт 2011, 16:18

Може и в партньора да е цялата работа.ще взема да го сменя малко :)
micky

Мнениеот Violetta » 27 Окт 2011, 19:10

Трябва някой да промени нещо от двамата, най-лесното е партньора... :mrgreen:
Violetta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски