The_The_Ramone написа:Валич написа:Много жени симулират оргазъм. Надявам се, че ще се съгласите с мен.
Затова възниква въпросът: - Има ли някакъв признак, по който да разберем, че жената е свършила наистина?
Мой приятел твърди, че по време на истински оргазъм гърдите на жената стават по-твърди и при леко докосване скърцат като току-що измита стъклена чаша
Мъжът може да започне да стиска врата на жената и със наближаването на оргазма да стиска още повече. Ако е удушена с усмивка на лицето, оргазмът е истински.
Извратенко ми се вижда, но вкусови всякакви!Дано не попадам на такъв маниак като Рамоне

И все пак как да познаем истинския оргазъм? Съществуват 5 признака, по които можем да Го познаем!
1.Жената не може да получи оргазъм без дори да си е затворила поне за миг очите.
2. Интервалът на мускулните съкращения по време на кулминационния момент е 0,8 секунди.Не можете да не го усетите.
3. Ако сексът завърши с оргазъм, тялото на жената се отпуска и тя почти заспива.Ако след секс приятелката ви е разговорлива и енергична, определено симулира.
4. Гримасата също може да я издаде, защото по време на оргазъм лицевите мускули се отпускат и тя не може да ги контролира.
5. Когато е искрена сърцето започва да бие учестено , когато ритъмът дори за секунда не се промени бъдете сигурни, че пред вас стои талантлива актриса.
Е надявам се да съм ви била полезна