Правила на форума
Добави отговор

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

13 Юли 2015, 15:39

MGB написа:
Lollipop написа:Ех, жалко че се налага да се симулира оргазъм! :) такива връзки не свършват ...добре никога, нито заедно. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, така е, но бях длъжна да опитам, иначе нямаше да зная, сега съм в доста по-добра форма :mrgreen: :mrgreen:

хаххаха Излъга ли го хайванина? :lol: :lol: :lol:

13 Юли 2015, 15:52

По-скоро е било надлъгване и то немалко :| Много е кофти, благодарна съм, че съм нямала този проблем до сега!

13 Юли 2015, 16:12

Bambaa написа:По-скоро е било надлъгване и то немалко :| Много е кофти, благодарна съм, че съм нямала този проблем до сега!

Може и да го имаш някой ден, аз имах едни приятел, с който хич не се получаваше секса в началото, обаче послеееее... не съжалих, че го послъгвах и стимулирах. :mrgreen:

13 Юли 2015, 16:30

Anka написа:
Bambaa написа:По-скоро е било надлъгване и то немалко :| Много е кофти, благодарна съм, че съм нямала този проблем до сега!

Може и да го имаш някой ден, аз имах едни приятел, с който хич не се получаваше секса в началото, обаче послеееее... не съжалих, че го послъгвах и стимулирах. :mrgreen:

Т.е. искаш да кажеш, че може да си траем, за да очакваме повече от човека срещу нас, а той как ще се усети, че не всичко е ок, когато демонстрираме обратното? :roll:

13 Юли 2015, 16:40

И аз си мисля, че не всеки път нещата стават от първия път може и да не се получат запомнящи се актове в началото, но това да се промени, когато и двамата се отпуснат и опознаят. :roll: Трябва да си даваме по някой шанс дори и с цената на малко лъжи ;)

27 Юли 2015, 08:32

Цялата ви работа е такава, за какво ви е да симулирате, като не ви харесва кажете го. Как очаквате да градите връзка като от самото начало се чудите що да излъжете.

27 Юли 2015, 12:24

silver933 написа:Цялата ви работа е такава, за какво ви е да симулирате, като не ви харесва кажете го. Как очаквате да градите връзка като от самото начало се чудите що да излъжете.

За жените ни е присъщо да симулираме, че ни е харесало, все пак ако всеки път казваме истината, повярвай, че ще се откажете ;)

27 Юли 2015, 12:49

Rali_hr написа:
silver933 написа:Цялата ви работа е такава, за какво ви е да симулирате, като не ви харесва кажете го. Как очаквате да градите връзка като от самото начало се чудите що да излъжете.

За жените ни е присъщо да симулираме, че ни е харесало, все пак ако всеки път казваме истината, повярвай, че ще се откажете ;)

Ама това, че жената не е свършила не означава, че не й е било хубаво, просто нещо не е било както трябва, а най-често това нещо се намира в главите на жените, така че не винаги мъжете имат пръст в цялата работа!

27 Юли 2015, 16:32

Ама що трябва да се стимулира оргазъм, онова крещене и викане по филмите дето го дават се случва рядко и всички са наясно, но що трябва да се правят вече измислени истории?! Именно, не означава, че не е хубаво на жената.

27 Юли 2015, 17:28

Mon_ton написа:Ама що трябва да се стимулира оргазъм, онова крещене и викане по филмите дето го дават се случва рядко и всички са наясно, но що трябва да се правят вече измислени истории?! Именно, не означава, че не е хубаво на жената.

Имаш право! :) Но все пак понякога просто се налага, за да бъде по-щастлива половинката ни!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27