Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

01 Окт 2015, 09:59

Е, ще трябва да се старае да дава повече алкохол на своята избраница ;)

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

01 Окт 2015, 10:53

S_Milenska написа:Е, ще трябва да се старае да дава повече алкохол на своята избраница ;)

Е, ако я напиеш с бира, нали се сещате колко бързо ще я приспите, защо ви е такава жена после :lol:

Re: Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

13 Окт 2015, 14:04

Lollipop написа:Мисля, че е важно оргазъм да има, без значение от къде е дошъл! :mrgreen:

Точно така, като цяло важното е секс да има, независимо как се случва :)

13 Окт 2015, 16:07

Локумът написа:
Lollipop написа:Мисля, че е важно оргазъм да има, без значение от къде е дошъл! :mrgreen:

Е, не е така! :) Защо мъжете не го казват, ако сексът се случва върху тях или ти и на анален си готов, Локуме? :lol:

14 Окт 2015, 12:09

Kremiliya написа:
Локумът написа:

Е, не е така! :) Защо мъжете не го казват, ако сексът се случва върху тях или ти и на анален си готов, Локуме? :lol:

Ама аз не мисля, че има нещо лошо в масажирането на простатата, само хубави неща съм чела за това, не само, че било приятно, но и много полезно!

15 Окт 2015, 14:20

Е ся, полезно било :) Моля ви се, не си пресдтавям да предложа нещо такова на мъжа ми или той да си поиска! :shock:

15 Окт 2015, 14:45

Lollipop написа:Е ся, полезно било :) Моля ви се, не си пресдтавям да предложа нещо такова на мъжа ми или той да си поиска! :shock:

И аз съм против тези занимания за мъжеет и не мисля, че някой истински мъж би се съгласил да му стимулират простатата. :)

15 Окт 2015, 17:13

Kaya написа:
Lollipop написа:Е ся, полезно било :) Моля ви се, не си пресдтавям да предложа нещо такова на мъжа ми или той да си поиска! :shock:

И аз съм против тези занимания за мъжеет и не мисля, че някой истински мъж би се съгласил да му стимулират простатата. :)

Ооо чувала съм за доста такива случаи, което е изненадващо и аз не мислих, че са реални!

16 Окт 2015, 11:32

Loreyn написа:
Kaya написа:И аз съм против тези занимания за мъжеет и не мисля, че някой истински мъж би се съгласил да му стимулират простатата. :)

Ооо чувала съм за доста такива случаи, което е изненадващо и аз не мислих, че са реални!

Разбира се, че има дори е сравнително разпространено, аз него очаквах, ако ми остане повече време днес ще напиша тема за това, та да видим дали и колко запознати има отблизо с тази игра :) :)

18 Окт 2015, 16:55

Ето от къде е тръгнала темата с простата! :) Ехх, вие жени! Мъжете е интересно да чуем какво ще кажат. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27