Хахаха, този те гъбарка! На мен ми иде да го оставя такъв на сухо за година, обаче той ще хитрува, ще се храни под масата с нещо краднато и после ще вика - ааа-- добре съм, нищо ми няма, хич не ми се е отразила липсата на сех. И после отиде коня у рякатаNightmare написа:Всички знаем, че жените, които нямат чести полови контакти са доста по-изнервени, всъщност не съм убедена, че това не е мит, вие как мислите?! :?![]()
Според мен, половия контакт, освен че не е с единствена цел създаване на поколение си е нужда, която трябва да бъде задоволявана, като храненето и съня!
Скоро с мъжът ми спорихме и той твърдеше, че това не е така и дори повече от година да не бъде с жена няма да усети кой знае каква разлика!
Дали обаче се отнася същото и до жените?
Според вас оргазмите какво друго ни носят освен насладата? Спокойствие, например, по-добър сън, по-добро здраве или...? :?
annamaria написа:Определно сексът носи здраве, когато го правиш с любим човек и когато и на двете страни им е приятно. Но не са малко случаите, когато на жената и е трудно да стигне докрай поради някакви причини. Най- неприятната е сухотата, при която оргазмът е почти недостижим.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта