Има ли как винаги да получаваме оргазъм?

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

Мнениеот Малката Сладката » 21 Мар 2018, 16:59

Значи, никога не съм ги разбирала жените, дето симулират оргазъм, баси. В крайна сметка никъде не пише, че жената трябва да получава оргазъм при всеки полов акт - просто физически при нас е невъзможно. Защо тогава всеки път, когато на оня му се доклати, аз трябва не само да му давам, ами и да се правя, че е голям майстор? Ай сиктир. Колко пък важно трябва да е тва?
Малката Сладката

Мнениеот bonbon » 21 Мар 2018, 17:46

[quote=MGB] Всъщност работата е там, че момчето е много готино и не ми се иска да го губя само заради това, че не може да направи необходимото, за да стигна до оргазъм :| Затова ви моля, помогнете ми да симулирам оргазъм![/quote]
Съжалявам ама си е много важно да получаваш удоволствие и не знам как ще се подложиш на доброволна каторга в леглото само защото бил готин. Колкото и да е готин щом не се получава в секса значи нищо не се получава. Аз бих се тормозила много и нямаше да го търпя дълго.
bonbon

Мнениеот nefertiti » 22 Мар 2018, 18:09

Това е много тъпо! Заблуждаваш партньора си и себе си, а ако е по-опитен ще те хване, че се преструваш.
nefertiti

Мнениеот Милинка » 04 Апр 2018, 14:02

Аз пак да питам къде изчезна тази дама. Толкова съвети получи, нищо не сподели после.
Аватар
Милинка

Re: Освен наслада, има ли други ползи от оргазмите?

Мнениеот Ваня Стойчева » 08 Юни 2018, 12:49

Не знам дали и каква полза ще има, но щом са ги измислили, тъй като самия акт така или иначе си е достатъчно приятен, то сигурно по някакъв начин стимулират хормоните.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Тъжна Луна » 08 Юни 2018, 16:14

Nightmare написа:Всички знаем, че жените, които нямат чести полови контакти са доста по-изнервени, всъщност не съм убедена, че това не е мит, вие как мислите?! :? :oops:

Според мен, половия контакт, освен че не е с единствена цел създаване на поколение си е нужда, която трябва да бъде задоволявана, като храненето и съня!
Скоро с мъжът ми спорихме и той твърдеше, че това не е така и дори повече от година да не бъде с жена няма да усети кой знае каква разлика!

Дали обаче се отнася същото и до жените?
orgasym.jpg

Според вас оргазмите какво друго ни носят освен насладата? Спокойствие, например, по-добър сън, по-добро здраве или...? :?
Хахаха, този те гъбарка! На мен ми иде да го оставя такъв на сухо за година, обаче той ще хитрува, ще се храни под масата с нещо краднато и после ще вика - ааа-- добре съм, нищо ми няма, хич не ми се е отразила липсата на сех. И после отиде коня у ряката
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Gold » 19 Юни 2018, 16:12

Пълноценният сексуален живот е от изключително значение.. :smile: Не трябва да го подценяваме, защото той е не по-малко важен от останалите фактори в живота.. Ако имаме проблеми с половинката, да ги преодоляваме и ако имаме здравословни пречки за изпитването на оргазъм - също!
Gold

Мнениеот annamaria » 22 Юни 2018, 15:27

Определно сексът носи здраве, когато го правиш с любим човек и когато и на двете страни им е приятно. Но не са малко случаите, когато на жената и е трудно да стигне докрай поради някакви причини. Най- неприятната е сухотата, при която оргазмът е почти недостижим.
annamaria

Мнениеот Jolene » 22 Юни 2018, 16:06

annamaria написа:Определно сексът носи здраве, когато го правиш с любим човек и когато и на двете страни им е приятно. Но не са малко случаите, когато на жената и е трудно да стигне докрай поради някакви причини. Най- неприятната е сухотата, при която оргазмът е почти недостижим.

Има доста лубриканти и много начини този проблем да се реши, а и много често е психологически, от това, че се е случило преди, знаич пак ще стане.
Jolene

Мнениеот Doktoricata » 27 Юни 2018, 14:11

Ама защо трябва да симулирате, а не се отдадете на удоволствието...
Doktoricata

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски