Има ли как винаги да получаваме оргазъм?

Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

Мнениеот lini_leni » 23 Яну 2014, 16:55

Имам предположения, които предполагам, че ще се окажат верни.
Мъжете ще заложат на анален, жените на вагинален и ще си разделят процентите за виртуалния! :idea:

Какво ще кажете, права ли съм? :o
Всъщност по-интересно ми е защо и двата пола биха предпочели виртуален, пред анален или вагинален оргазъм с реален партньор?

Темата е малко сложна, тъй като аналният оргазъм може да се отнесе и до двата пола :oops: , до сега не зная някои от редовните потребители - мъже да са хомо или бисексуални, или просто не са споделяли това с нас :? , но ме интригува и тяхното мнение по този въпрос!

Да се върнем на темата, независимо дали сте мъже, жени, хомо, би или хетеросексуални, кой оргазъм предпочитате – анален, вагинален, защо не и виртуален? ;)
lini_leni

Re: Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

Мнениеот m.vulev » 23 Яну 2014, 17:09

Абе, някога бях бисексуален.. младежки години, какво да ви кажа, всеки си има своите малки тайни, важно е да не те е срам от тях :mrgreen:
Останаха за предпочитане жените, де... съответно не съм любител на анален секс, дори пред мен да стои жена или пък аз да съм в нейната роля!
Що се отнася до виртуален сеееекс... какво да ви кажа поне се избягват неприятните болести... сещате се :lol:
m.vulev

Мнениеот djudjanka » 23 Яну 2014, 17:15

Може би съм консервативна, но ще заложа на вагиналния. И все пак смятам, че ако с партньора ви си имате доверие и се обичате не трябва да има пречки в доставянето на взаимно удоволствие. За виртуалния - не знам кой би го предпочел, но ако сте далеч от половинката си - защо не. Любов да има без значение под каква форма! :P
Аватар
djudjanka

Мнениеот nocount » 23 Яну 2014, 17:49

Мисля си, че ако няма пречки или ако няма предразсъдъци или нежелание от единия от партньорите, всяка форма на секс е ок. Даже, още повече, ако е виртуален, можеш все едно с бормашина да къртиш най-красивите жени. Което ми напомня на един стар виц.
Какво се получава, когато разрежеш с електрически трион готина моделка?
Отговор: И как какво, ерекция...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nocount

Мнениеот Violetta » 23 Яну 2014, 17:54

nocount написа:Мисля си, че ако няма пречки или ако няма предразсъдъци или нежелание от единия от партньорите, всяка форма на секс е ок. Даже, още повече, ако е виртуален, можеш все едно с бормашина да къртиш най-красивите жени. Което ми напомня на един стар виц.
Какво се получава, когато разрежеш с електрически трион готина моделка?
Отговор: И как какво, ерекция...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Уфф, простак! :lol: :lol: :lol: :lol:
Никой не каза нищо за оралния секс, лично аз...няма да кажа, докато и другите не се се разкрия. :)
Violetta

Мнениеот Vampire Kiss » 23 Яну 2014, 17:56

Да не почвам да разказвам и аз, че ще ми се налепят мъжете като мухи :)
Vampire Kiss

Мнениеот rado84 » 23 Яну 2014, 18:50

lini_leni написа:Имам предположения, които предполагам, че ще се окажат верни.
Мъжете ще заложат на анален, жените на вагинален и ще си разделят процентите за виртуалния! :idea:

Какво ще кажете, права ли съм? :o
Всъщност по-интересно ми е защо и двата пола биха предпочели виртуален, пред анален или вагинален оргазъм с реален партньор?

Не си съвсем права. Може да съм бисексуален, но ако пред мен стои жена ще ѝ го сложа там, където природата е решила, че трябва да влезе, а не където повечето мъже биха. Същото важи и ако пред мен стои мъжко - има само едно място, където може да иде. И понеже съм бисексуален активен - обратната роля е невъзможна.
Колкото до виртуалния секс - това не е секс, а тийнейджърска история от мързел да си вдигне дирника и да иде да е*е наистина. И според мен тези, които прибягват до виртуален секс реално са импотентни и/или не знаят как да си поискат секс на живо, а секс не се иска, ами се действа в тази насока.
You better wake up and face the heartache you’ve felt
You better stay strong when love’s gone
At the Heartbreak Hotel
Аватар
rado84

Re: Незабравим оргазъм, къде си?

Мнениеот Dido0o » 24 Апр 2014, 16:13

SUPERAGRA e продукта за мъже, който ще ви даде много по-добра ерекция и ще дадете повече време на партньорката си удоволствие ;) Това желенце е върха, много по-добро е от камагра и по-безвредно :)
Dido0o

Re: Незабравим оргазъм, къде си?

Мнениеот ivoblinc » 25 Апр 2014, 11:54

Не мисля, че мъжете са изцяло виновни за женският оргазъм било то хубав или лош, въпреки, че за лош оргазъм не съм чувал! Говорили сме с приятелката ми много пъти и като ми е казвала за какви неща си мисли докато правим любооов ххахахахахха... жените са луди, това е моето мнение! :lol:
ivoblinc

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

Мнениеот Ivaylo » 31 Юли 2014, 16:38

Мисля, че по-стимулиращо от самия оргазъм за оргазъма няма :)
Пияните жени не свършват по-лесно, ако не е така, поправете ме :)
Аватар
Ivaylo

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски