28 Авг 2016, 18:57
viliboeva написа:Здравейте! Имам бебе на 1м. и 19 дни. В момента бебето приема биогая 5 к. сутрин, абоколикен по 5 капки на всяко хранене и Вигантол по 2 капки. Може ли да му давам биозин кидс или ще ми препоръчате друг имуностимулатор. Предварително благодаря. Бебето е на изкуствено хранена с НАН 1 комфорт.
28 Авг 2016, 18:58
Eftimova написа:Здравейте,
Моля за съвет . Искам да подсиля имунната система на дъщеря ми която е на възраст 2 години и 4 месеца. Насочила съм се към Ехинацея на капки ChildLife, с натурален портокалов вкус за деца над 6 месеца. Добро ли е, има ли нежелани странични реакции или Вие бихте ли ми препоръчали нещо друго?
Благодаря Ви предварително.
29 Авг 2016, 13:50
31 Авг 2016, 14:13
13 Сеп 2016, 16:22
Tzanova написа:Здравейте!
Имам детенце на 1г. и 6м.,в края на септември тръгва на ясла,за подсилване на имунитета дали е подходящо да дам имунокинд и мултивитамини?Ако,не препоръчайте ми нещо което е по-ползотворно.
Благодаря предварително!
13 Сеп 2016, 16:53
maria.petrova написа:Здравейте д-р Кисьова,
Дъщеря ни е на 2 г и 1 месец. Предстои й започване на ясла следващата седмица. През пролетта и началото на лятото имаше увеличена трета сливица, близо 3 месеца. През този период изкара една гнойна ангина и около десетина дни имаше бистри до бели сополи. През останалото време просто дишаше през устата и похъркваше насън. През лятото това отшумя. От вчера започна съвсем леко да похърква насън и се притеснявам да не се възпали отново третата сливица. Какво ще ни препоръчате за имуностимулация за яслата и превантивно за възпалението на сливиците? Удачно ли е да давам Лифомизот в по-малки дози?
18 Сеп 2016, 10:09
18 Окт 2016, 12:33
28 Окт 2016, 10:10
s_ivelina написа:Здравейте!Какво е мнението Ви капки Галапро с прополис и ехинацея за деца-произход Македония! Моята е на 2г 9м и искам да й ги предложа за есенния сезон!Благодаря!
Вие какво бихте ми предложили за подсилване за организма за есенния период!
28 Окт 2016, 10:12
polina89 написа:Здравейте,
имам детенце на 2год. Вчера ни изписаха от болницата. Лежахме за двустранна пневмония. Въпроса ми към вас е относно имуностимулаторите. Какво бихте ми препоръчали да у давам за подсилване на имунитета? Защото му предстои 3 седмици да е в дом. условия и след това ще го пускам отново на ясла. А притеснението ми е да не се разболее наново и пак да стигаме до болница.