09 Окт 2015, 00:02
miksibibsi написа:много благодаря а този сироп как се дава
09 Окт 2015, 00:05
s_ivelina написа:Здравейте!
А можете ли да ми предложете малко по евтин вариант на Имуномикс сироп,понеже ми е непосилно за джоба.
В момента и давам витамин Ц 2мг на ампула,и отделно пие чай от шипки и липа,слагам вътре в чая чаена лъжичка натурален мед домашен.
тя ми е доста злояда и избира храна,но поне чай ми пие...засега нямаме хреми,настинки.дано да нямаме..че страшно..Благодаря!
09 Окт 2015, 00:13
emis написа:Здравейте, д-р Кисьова,
Синът ми е на 3г., започна да боледува още като бебе доста, покрай каката, която ходеше на градина и беше също болна често, той не пропускаше.
Непрекъснато нелечими сополи, отити, гнойни секрети по очите, кашлица, която не минаваше с месеци....Опитали сме какво ли не за имунната система, както с каката /сега на почти 7 год/, така и с него. Като почнем от клеева тинктура, биозин, изорекс, коластра, имуномикс +, бронховаксом и ред други...В началото на юни започнахме курс имунотрофина+ериус, комбинация, която беше препоръчана от двама независими педиатри+алерголог педиатър. Курса продължи 3 месеца, детето определено е много по-добре. Отново боледува, но без отити, без гнойни очи, почти без кашлица. С други думи изкарва си вирусчета, но само със сополки, които не задълбочават състоянието. Докато пиеше имунотрофина спеше много спокойно и тихо /иначе хърка, пъхти и диша тежко/. Сега обаче мина месец без имунотрофина и ериус, той отново почна да диша тежко докато спи, хърка и сякаш е задънен сополи в носоглътката...Въпросът ми е кога и дали може отново да започнем имунотрофина? Смятам, че той се повлия за първи път и ми се иска да повторим курса на лечение и да изкарваме по-леко вирусния сезон.
Благодаря,
Еми
10 Окт 2015, 20:02
17 Окт 2015, 18:17
Dr Galina Kisyovа написа:s_ivelina написа:Здравейте!
А можете ли да ми предложете малко по евтин вариант на Имуномикс сироп,понеже ми е непосилно за джоба.
В момента и давам витамин Ц 2мг на ампула,и отделно пие чай от шипки и липа,слагам вътре в чая чаена лъжичка натурален мед домашен.
тя ми е доста злояда и избира храна,но поне чай ми пие...засега нямаме хреми,настинки.дано да нямаме..че страшно..Благодаря!
Здравейте,
повечето комбинирани продукти, като Имуномикс сироп са на тази цена, но може да и вземете Ехинацея капки.
Поздрави,
д-р Кисьова
21 Окт 2015, 10:33
29 Окт 2015, 12:41
02 Ное 2015, 12:47
02 Ное 2015, 18:49
Аnjela 45 написа:Здравейте,
синът ми е на 13 г и често страда от вирусни пневмонии. Въпросът ми е по каква схема може да пие имунобор бронхо и удачно ли е комбинирането му с инфлуцид?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Анжела
03 Ное 2015, 14:35