Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Имуностимулация при деца - онлайн консултация с Педиатър

09 Окт 2015, 00:02

miksibibsi написа:много благодаря а този сироп как се дава

Здравейте,
давайте веднъж на ден по 5 мл Имунобор кидс.

Поздрави,
д-р Кисьова

09 Окт 2015, 00:05

s_ivelina написа:Здравейте!
А можете ли да ми предложете малко по евтин вариант на Имуномикс сироп,понеже ми е непосилно за джоба.
В момента и давам витамин Ц 2мг на ампула,и отделно пие чай от шипки и липа,слагам вътре в чая чаена лъжичка натурален мед домашен.
тя ми е доста злояда и избира храна,но поне чай ми пие...засега нямаме хреми,настинки.дано да нямаме..че страшно..Благодаря!

Здравейте,
повечето комбинирани продукти, като Имуномикс сироп са на тази цена, но може да и вземете Ехинацея капки.

Поздрави,
д-р Кисьова

09 Окт 2015, 00:13

emis написа:Здравейте, д-р Кисьова,

Синът ми е на 3г., започна да боледува още като бебе доста, покрай каката, която ходеше на градина и беше също болна често, той не пропускаше.
Непрекъснато нелечими сополи, отити, гнойни секрети по очите, кашлица, която не минаваше с месеци....Опитали сме какво ли не за имунната система, както с каката /сега на почти 7 год/, така и с него. Като почнем от клеева тинктура, биозин, изорекс, коластра, имуномикс +, бронховаксом и ред други...В началото на юни започнахме курс имунотрофина+ериус, комбинация, която беше препоръчана от двама независими педиатри+алерголог педиатър. Курса продължи 3 месеца, детето определено е много по-добре. Отново боледува, но без отити, без гнойни очи, почти без кашлица. С други думи изкарва си вирусчета, но само със сополки, които не задълбочават състоянието. Докато пиеше имунотрофина спеше много спокойно и тихо /иначе хърка, пъхти и диша тежко/. Сега обаче мина месец без имунотрофина и ериус, той отново почна да диша тежко докато спи, хърка и сякаш е задънен сополи в носоглътката...Въпросът ми е кога и дали може отново да започнем имунотрофина? Смятам, че той се повлия за първи път и ми се иска да повторим курса на лечение и да изкарваме по-леко вирусния сезон.

Благодаря,
Еми

Здравейте,
след като сте направили почивка от един месец, може да повторите отново курса на лечение.

Поздрави,
д-р Кисьова

10 Окт 2015, 20:02

здравейте ,искам да попитам Витангол капки до кога се дават.Моята дъщеричка е на 1г 2м и ги спряхме преди 2 м ,но сега след като по-рядко излизаме да ги продължим ли отново ,имам впредвид заместитела на вит д ;)

17 Окт 2015, 18:17

Dr Galina Kisyovа написа:
s_ivelina написа:Здравейте!
А можете ли да ми предложете малко по евтин вариант на Имуномикс сироп,понеже ми е непосилно за джоба.
В момента и давам витамин Ц 2мг на ампула,и отделно пие чай от шипки и липа,слагам вътре в чая чаена лъжичка натурален мед домашен.
тя ми е доста злояда и избира храна,но поне чай ми пие...засега нямаме хреми,настинки.дано да нямаме..че страшно..Благодаря!

Здравейте,
повечето комбинирани продукти, като Имуномикс сироп са на тази цена, но може да и вземете Ехинацея капки.

Поздрави,
д-р Кисьова

Мога ли да й давам Имунокинд,по колко и как да й го давам..чувам за него добри отзиви..хомеопатично е..какво е Вашето мнение за продукта..и мога ли да й слагам във водата й сребърна вода..1г 10м сме.знам,че тя също е за инфекции.вируси имунна система..т.н...имахме два реда сополки и с помощта на тази вода за 2 -3 дена се оправи...капех в нослето по 1 капка във всяка ноздра от водата,и видях голям ефект..Благодаря!

Поздрави!

21 Окт 2015, 10:33

Здравейте!
Сина ми е на 3 години от 2 месеца му давам мултивитамини Марсианци имун актив, след като свърши опаковката от 80 таблетки продължих да му давам Марсианци сироп с черен бъз, въпроса ми е след като свърши сиропа какво мога да му давам за имунната система?

29 Окт 2015, 12:41

Здравейте,
детето ми е на 10 месеца. Какви витамини и имуностимулант мога да му давам?

Поздрави,
Златомира

02 Ное 2015, 12:47

Здравейте,
синът ми е на 13 г и често страда от вирусни пневмонии. Въпросът ми е по каква схема може да пие имунобор бронхо и удачно ли е комбинирането му с инфлуцид?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Анжела

02 Ное 2015, 18:49

Аnjela 45 написа:Здравейте,
синът ми е на 13 г и често страда от вирусни пневмонии. Въпросът ми е по каква схема може да пие имунобор бронхо и удачно ли е комбинирането му с инфлуцид?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Анжела

Здравейте,
може да давате по две капсули дневно за 8 седмици. Може да го комбинирате с инфлуцид.

Поздрави,
д-р Кисьова

03 Ное 2015, 14:35

Здравейте! Детето ми е на 6 години,давам в момента Мулти саностол 10мл. сутрин. Бих ли могла да давам и Септилин и как? Благодаря!
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18