Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот Krum » 30 Дек 2014, 15:13

МНого е важно как си се разделил с човека, ако сте имали скандали и проблеми няма как да останете приятели.
Аватар
Krum

Мнениеот Kaya » 05 Яну 2015, 11:10

Гледали ли сте "Войната на семейство Роуз"? :) Е там мисля, че няма как да се получи приятелство след раздялата, все пак всичко зависи от самите хора какви са.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 05 Яну 2015, 12:42

Kaya написа:Гледали ли сте "Войната на семейство Роуз"? :) Е там мисля, че няма как да се получи приятелство след раздялата, все пак всичко зависи от самите хора какви са.

Сещам се за този филм, наистина ако не се приключи връзката добре няма как да се запази приятелството, но пък има и много случаи, в които приятелството наистина не може да прерасне в любов.
Аватар
silver933

Мнениеот red_eyes » 05 Яну 2015, 13:45

Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)
Аватар
red_eyes

Мнениеот Rali_hr » 05 Яну 2015, 14:16

red_eyes написа:Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)

O, да, българите, особено мъжете ни са завоеватели, те не могат да приемат, че жена им е имала бивши връзки :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 05 Яну 2015, 14:27

Rali_hr написа:
red_eyes написа:Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)

O, да, българите, особено мъжете ни са завоеватели, те не могат да приемат, че жена им е имала бивши връзки :)

Че как! Макар че и много жени точат зъби и се надяват да не срещат бившите приятелки на гаджетата/съпрузите си. Това е излишно напрежение. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот mix_twix » 05 Яну 2015, 17:29

Никаква връзка няма, може и двете да ги има без да има любов, аз съм приятел с човек, който не обичам. :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Lollipop » 06 Яну 2015, 11:05

mix_twix написа:Никаква връзка няма, може и двете да ги има без да има любов, аз съм приятел с човек, който не обичам. :lol: :lol:

Все трябва да изпитваш положителни чувства към него, иначе защо ще ти е приятел? :roll:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Anka » 06 Яну 2015, 16:30

Товаа пък не го разбирам, любов без приятелство и обратното, много използваческо ми изглежда!
Аватар
Anka

Re: Има ли любов или са само взаимните интереси?

Мнениеот mix_twix » 07 Яну 2015, 18:27

Винаги има любов, иначе няма смисъл, няма интереси, аз не изпитвам интерес към приятелката ми, изпитвам любов, все ми е едно към коя точно ще изпитвам интерес, ако въпроса е финансов - там нямам проблеми, ако е сексуален, то с всяка мога да правя секс.
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски