Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката между любовта и приятелството

08 Яну 2015, 23:06

Anka написа:Товаа пък не го разбирам, любов без приятелство и обратното, много използваческо ми изглежда!

На мен също ми е интересно как може да нямаш чувства към приятелите си.

Re: Връзката между любовта и приятелството

13 Яну 2015, 17:29

Аз се влюбих в най-добрия си приятел по едно време и трудно беше да се разберем, че ще сме си само приятели.

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

25 Яну 2015, 11:38

silver933 написа:Аз също намерих жена си в интернет, започнахме да си пишем още преди години в чата, после се оказа, че сме били комшии, но така и не сме се виждали :mrgreen: :lol:

Обикновено така се случва, което е добре, после бабите са ви на близо, хаха :)))
Май в наши дни много двойки се срещат в Интернет и това е съвсем нормално, мрежата в наши дни е като дискотека ;) :lol:

25 Яну 2015, 11:51

Kaya написа:
silver933 написа:Аз също намерих жена си в интернет, започнахме да си пишем още преди години в чата, после се оказа, че сме били комшии, но така и не сме се виждали :mrgreen: :lol:

Обикновено така се случва, което е добре, после бабите са ви на близо, хаха :)))
Май в наши дни много двойки се срещат в Интернет и това е съвсем нормално, мрежата в наши дни е като дискотека ;) :lol:

Само дето избягваш нахалниците дето се опитват да ти опипат задника без да искат уж :lol: :lol: :lol:
И ние се запознахме в чата. Писахме си половин година (и се виждахме де) и после започнахме връзка и така 10 години :mrgreen:

25 Яну 2015, 11:58

Да, като единствен минус мога само да отчета, че не обарваш задника още в самото начало, но ако извадиш късмет, то чакането си е струвало. :lol:

Re: Каква е истинската любов ?

28 Яну 2015, 15:59

СПоред мен истинската любов не се крие в бързината на влюбването, а се крие във времето, в което изпитваме любов.

08 Юни 2015, 14:15

Memento написа:Друго характерно за нея е, че се случва само веднъж в живота на човек. Ако се случи по-рано и след това има раздяла, повече едва ли ще можем да се влюбим истински пазейки в себе си болката от разбитата истинска любов!!! :cry:

Според мен никога не можем да знаем коя е онази голяма истинска любов, как можем да сме сигурни, че не е следващата?

08 Юни 2015, 15:03

S_Milenska написа:
Memento написа:Друго характерно за нея е, че се случва само веднъж в живота на човек. Ако се случи по-рано и след това има раздяла, повече едва ли ще можем да се влюбим истински пазейки в себе си болката от разбитата истинска любов!!! :cry:

Според мен никога не можем да знаем коя е онази голяма истинска любов, как можем да сме сигурни, че не е следващата?
Много правилно, няма как да сме сигурни, но ни остава надеждата, че точно тази е голямата ни любов, а не някоя друга неизвестна в бъдещето.

08 Юни 2015, 20:38

Истинската любов е нещо много готино - онова чувство, в което можеш да говориш както ти харесва, да правиш това, което искаш без да се притесняваш, че скъпия ще се разсърди. Хубаво е, но .. дали ще го намери всеки не се знае! :)

10 Юни 2015, 15:25

Хубаво е, че съм намерила истинската любов, сигурна съм, че този мъж е моята сродна душа, намирам удоволствие във всеки разговор с него, във всяка прегръдка и целувка..
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27