Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот silver933 » 27 Юли 2015, 08:30

Малко са глупости, приятелство има само в първите няколко месеца, докато двойката се е разделила с добри чувства, после всеки тръгва по своя път и по-скоро стават едни хора, които просто се познават, не се надявайте на чудеса.
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 27 Юли 2015, 12:28

silver933 написа:Малко са глупости, приятелство има само в първите няколко месеца, докато двойката се е разделила с добри чувства, после всеки тръгва по своя път и по-скоро стават едни хора, които просто се познават, не се надявайте на чудеса.

До някъде си прав, докато двойката все още има общи случки, но когато започне на всеки да се случват нови неща по отделно връзката се губи тотално.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот red_eyes » 27 Юли 2015, 12:47

Rali_hr написа:
silver933 написа:Малко са глупости, приятелство има само в първите няколко месеца, докато двойката се е разделила с добри чувства, после всеки тръгва по своя път и по-скоро стават едни хора, които просто се познават, не се надявайте на чудеса.

До някъде си прав, докато двойката все още има общи случки, но когато започне на всеки да се случват нови неща по отделно връзката се губи тотално.

И аз съм на това мнение, но зависи изключително много от стечението на обстоятелствата, това дали живеят в един и същ град, дали продължават да се срещат със съдите общи приятели, много е индивидуално, но е хубаво ако хората превъзмогнат егото си и успеят да останат приятели :idea:
Аватар
red_eyes

Мнениеот Mon_ton » 27 Юли 2015, 16:37

За мен е жестоко да зарежеш гаджето си и да продължиш да се виждаш с него и отгоре на всичкото и да водиш нови гаджета пред него.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот dessiblond » 28 Юли 2015, 09:44

Mon_ton написа:За мен е жестоко да зарежеш гаджето си и да продължиш да се виждаш с него и отгоре на всичкото и да водиш нови гаджета пред него.

Ехее, чак жестоко - не мисля! Все пак не се знае каква е причината за раздялата, а и щом сте си омръзнали това означава, че дълго сте били заедно, т.е. скоро ново гадже няма да ти се доиска :idea:
dessiblond

Мнениеот Pipilota » 28 Юли 2015, 12:27

Никога не се знае кога може да дойде новото гадже, а за да се сложи край на връзката не е задължително и двамата да го искат, затова обикновено единия зарязва другия! :!:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот веселказасмяна » 28 Юли 2015, 13:45

Не забравяме, че тук сме само жени, нали, т.е. става въпрос, че си зарязала мъж, който е решил да ти е приятел, но не може да понася мисълта за нови гаджета, т.е. или не ти е приятел, защото няма как да е ако не ти дава тази лична свобода, или пък какво толкова, все пак той е само един мъж и на тях понякога им се налага да са държаливи! :mrgreen:
веселказасмяна

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Юли 2015, 14:32

веселказасмяна написа:Не забравяме, че тук сме само жени, нали, т.е. става въпрос, че си зарязала мъж, който е решил да ти е приятел, но не може да понася мисълта за нови гаджета, т.е. или не ти е приятел, защото няма как да е ако не ти дава тази лична свобода, или пък какво толкова, все пак той е само един мъж и на тях понякога им се налага да са държаливи! :mrgreen:

толкова сложен казус завъртя, че нищо не разбрах! :)
Но ми кажи ти, би ли била ОК ако гаджето ти те зареже и почне да води нови момичета след 5 дена, айде моля ти се.. няма как да стане. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот qwerryyy » 28 Юли 2015, 16:09

rabotnata pchela товаа е жестоко, но се случва за съжаление. В тоя случай изоставения май на бързоп си намира нова компания :(
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Snejna » 28 Юли 2015, 16:40

Имах едно гадже, което ме заряза и на другия ден доведе новата си приятелка, беше ужасно! Не можахме да останем приятели, говорихме отново след толкова много години!
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски