Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот mangusta » 30 Юли 2015, 16:47

Абе донякъде е така, но не означава, че като ти е приятел не трябва да имаш и други близки приятели, защото в повечето случаи така се получават нещата, ама и да искаш не можеш да му споделяш всичко :|
mangusta

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот Мади Ранчева » 31 Юли 2015, 15:15

За да има връзка и то дългосрочна, аз не мога да си обясня на какво друго тя може да се държи, сексът и страстите са до време... уважение без приятелство е някак половинчато, пак не би издържало :!:
Мади Ранчева

Re: Само любовта има значение, казват учени! И вие ли мислите така?

Мнениеот Kaya » 03 Авг 2015, 13:29

Nightmare написа:Снощи няколко двойки спорихме дали децата могат да сближат и сплотят повече едно семейство или обратното, вие на какво мнение сте?

по-скоро обратното. Не мисля, че остава онази голямата любов, освен ако не си маниакално влюбена, ревнива и прочие.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Bambaa » 03 Авг 2015, 13:34

Kaya написа:
Nightmare написа:Снощи няколко двойки спорихме дали децата могат да сближат и сплотят повече едно семейство или обратното, вие на какво мнение сте?

по-скоро обратното. Не мисля, че остава онази голямата любов, освен ако не си маниакално влюбена, ревнива и прочие.

Така е, досега не съм видяла семейство, в което децата да са причината да не се разпадне бракът или поне при младите е така, при наборите на моите родители - не :idea:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Авг 2015, 14:09

Защото наборите на родителите ти смятат, че развода и раздялата са срамни. :Р Просто хората стават неподготвени родители>
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот luchia@marco » 03 Авг 2015, 15:08

Monika_Spasova написа:Защото наборите на родителите ти смятат, че развода и раздялата са срамни. :Р Просто хората стават неподготвени родители>

едва ли има момент, в който да се подготвиш за това, просто в един миг се успокояваш, че вече имаш дете и не ти пука дали човекът до теб е правилния, а когато нещо не е ок, просто му отваряш вратата :mrgreen:
luchia@marco

Мнениеот Lisica » 03 Авг 2015, 15:42

напротив, не е ли по-трудно да се разделиш с човека, когато имаш деца с него?! Все пак той не е просто някой, а е бащата на децата и другата половина на семейството.
Аватар
Lisica

Мнениеот S_Milenska » 03 Авг 2015, 16:23

Мисля, че по-голямо значение имат и финансовите въпроси, любовта може и да свърши, но удобствата са за цял живот, а това означава и по-здрав живот. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот LaCoquine » 03 Авг 2015, 16:36

S_Milenska написа:Мисля, че по-голямо значение имат и финансовите въпроси, любовта може и да свърши, но удобствата са за цял живот, а това означава и по-здрав живот. :mrgreen:

Охоо така ли стана и такова момиче си имаме във форума... поддържано :idea: :mrgreen:
LaCoquine

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Авг 2015, 18:06

ееее, S_milenska останала съм с впечатлението, че ти си омъжена, наистина ли така мислиш за мъжа си?! Че той е човек, който само да те издържа, а останалото?! Наистина ли не е от значение?
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски