Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзка започнала в интернет - само секс или любов?

17 Яну 2017, 15:30

Важното е, че започва нещо, пък докъде ще я докарат после си проличава. :grin:

Re: Каква е истинската любов ?

19 Май 2017, 14:57

Истинската любов е да има с кой да заспиш, с кой да помълчиш, с кой да направиш нещо мило, да излзеш на разходка, да не говориш и да му държиш ръката. Това стига, за да ти се изпълни сърцето.

Защо!!! Защо никой не ме обича?!

01 Мар 2018, 14:54

Понякога съм много щастлива и осъществена като жена, макар и само на 18!!! :scratchheadblue: Но почти всеки месец около онзи период ми идват едни мисли!! Че никой не ме обича!!!?! Всички ме използват за нещо.!. Уж имам много любов в своя живот, канят ме на купони, на срещи.. даже и да закъснявам по половин час (минимум!) винаги ме изчакват. Но сърцето ми остава пусто. много пусто. :darkcloud: Моите приятелки са лицемерни!!! Свалят се с гаджетата ми и им пускат ръце когато мислят, че не ги виждам!!! Отчаяна съм! Толкова фалшиви са хората. Какво да правя?!! :?:

Re: Защо!!! Защо никой не ме обича?!

01 Мар 2018, 17:02

(не че ти давам идеи) Но мислила ли си да си сложиш силикон...убедена съм, че ще ти помогне много, да си намериш по-добри приятелки

02 Мар 2018, 10:14

Веднага мога да те заобичам ;) :bouncymulticolor:

02 Мар 2018, 14:19

sad написа:(не че ти давам идеи) Но мислила ли си да си сложиш силикон...убедена съм, че ще ти помогне много, да си намериш по-добри приятелки

Така е!!! И аз си мислех за същото!!! :cheerleaderkid: Но не съм сигурна към коя клиника да се обърна. има толкова много случаи на злуупотреба и наистина не знам кой ще ми ги направи еднакви и двете гърди.. Замен е наистина важно да изглеждам добре!!! :+1: Благодаря ти за разбирането... а ти търсиш ли си приятелка???? :grouphug:

02 Мар 2018, 14:53

Скинклиник ли какво е там има такъв сайт, където публикуват постоянно промоции, даже из форума са споменавани неведнъж.
Но дали ще имаш толкова пари, едни гърди са към 3-4000 лева, първо трябва да си намериш някой богат чичко, който да ти финансира гърдите! :cheerleadersmileygirl:

02 Мар 2018, 15:03

Покрай химена може да си зашиеш и едни ц**и. Но си мисля, че всичките ти проблеми с ония идват от това че ти е много високо нивото и просто няма как да не ти се прехласват по мъжете. Пази си ги ма мацко! :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating:

02 Мар 2018, 15:41

https://www.youtube.com/watch?v=7GA2mkDxMrQ

Специален поздрав за всички съфорумници и любители :bouncymulticolor: :grin:

02 Мар 2018, 15:42

Купи си витамини и мини на здравословна диета, че да ти се оправят малко хормонитеи и изблиците на глупост. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27