Като става въпрос за големи любови винаги се сещам за последното гадже преди мъжа ми, който даже не ми е и мъж
Винаги си мислих, че тези неща изскачат изневиделица и точно така стана с онова бившо гадже.
Поне три години преди да се запознаем официално се бяхме срещали по разни места, а когато се запознахме дори не можахме да се разпознаем.

На първата ни среща беше дошъл специално заради мен, понеже ни свърза общ познат и след месец телефонни разговори се решихме и двамата, той да дойде. Тогава живееше на 300 километра от мен, но не пропускахме седмица без да се видим. Сега се сещам, че може би и заради това ни се е виждала толкова голяма нашата любов!

Няма да разказвам продължението, тъй като това беше голямата ни романтична любов, от там нататък стана грозно

или поне аз така го виждам, но като се замислиш всичките телефонни обаждания и разговори до среднощ, при други обстоятелства със сигурност щяха да са перфектната история, която да разказвам на децата, които слава Богу нямаме
А запознанството с мъжа ми не беше от най-специалните, просто една вечер го срещнах с компания, която познавах и му казах, ей, знаеш ли, че те познавам

и той беше готов да тръгне след мен и го направи

Ама съм му страшно благодарна за това!