Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот niya_mazova » 28 Ное 2014, 15:26

Като става въпрос за големи любови винаги се сещам за последното гадже преди мъжа ми, който даже не ми е и мъж :D
Винаги си мислих, че тези неща изскачат изневиделица и точно така стана с онова бившо гадже.

Поне три години преди да се запознаем официално се бяхме срещали по разни места, а когато се запознахме дори не можахме да се разпознаем. :mrgreen: На първата ни среща беше дошъл специално заради мен, понеже ни свърза общ познат и след месец телефонни разговори се решихме и двамата, той да дойде. Тогава живееше на 300 километра от мен, но не пропускахме седмица без да се видим. Сега се сещам, че може би и заради това ни се е виждала толкова голяма нашата любов! :mrgreen:
Няма да разказвам продължението, тъй като това беше голямата ни романтична любов, от там нататък стана грозно :mrgreen: :mrgreen: или поне аз така го виждам, но като се замислиш всичките телефонни обаждания и разговори до среднощ, при други обстоятелства със сигурност щяха да са перфектната история, която да разказвам на децата, които слава Богу нямаме :D :D
А запознанството с мъжа ми не беше от най-специалните, просто една вечер го срещнах с компания, която познавах и му казах, ей, знаеш ли, че те познавам :mrgreen: :mrgreen: и той беше готов да тръгне след мен и го направи :mrgreen: :mrgreen: Ама съм му страшно благодарна за това! :mrgreen:
niya_mazova

Мнениеот Anka » 28 Ное 2014, 15:48

И аз се запознах с моето сегашно гадже като на филм!
Това лято на морето направих грешката да си тръгна по-рано от дискотеката и тръгнах към квартирата сама. Само че сещате се на Слънчев бряг какви откачалки дебнат на всеки ъгъл, а къщата в която бяхме отседнали беше доста в края на курорта. И като по филмите изкочи насреща ми един доста пиян господин, който ми налетя - дали на мен, дали на късата ми пола не знам :roll: :oops: ! За щастие Станимир (приятеля ми) се изпречи от някъде и ме спаси от онзи :mrgreen:. Сега ми изглежда вече смешно, като знам, че това е по-скоро моя късмет, но тогава яко се изплаших. Станимир ме изпрати до дискотеката обратно, за да не стоя сама и остана с мен, въпреки приятелите ми. Разбрахме се пак да се видим на другия ден и си разменихме телефоните. Той стана моят герой, вече сме от няколко месеца заедно и е много вълнуващо, но за съжаление в момента сме от различни градове - той е от Ямбол, а аз от Търново! Надявам се скоро да се съберем :roll: :oops: И да имаме още по-интересни мигове занапред и още по-завладяваща история, засега - толкова!
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 28 Ное 2014, 16:08

Срам не срам, с моят бивш приятел се запознахме в сайт за запознанства, после започнахме да си пишем в скайп :) След няколко месеца решихме да се срещнем, без да имаме сериозни намерения един към друг. Продължихме да се виждаме и те нещата се случиха от самосебе си, доста скучно като чета вашите истории :( Сега се надявам с новата любов някой ден да имам вълнуваща история! :oops:
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2014, 16:15

С две думи казано - взех му куфара на летището :) Явно съдбата ни е събрала! За щастие това се случи в България и лесно се намерихме, той имаше различни подаръци и ценности в куфара, както и аз в моя! т.е. той моя си дойде при мен де, след дълги разправии с летището, но неговия трябваше да идва да си го търси у нас, а аз като добра домакиня го поканих на кафе поне и т.н. т.н...остана 2 дена, разбира се в хотел, и прекарахме времето си заедно на гости в моят град :) :oops:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 28 Ное 2014, 16:44

На излизане от офиса ми отсреща имаше тогава една сграда цялата в стълка! И какво се загледах отсреща - взех, че паднах зверски и си навехнах глезена :oops: А това се случва в центъра на града, колко срам брах да не ви казвам! :oops: Бъдещият ми съпруг ме е видял, дойде и ми помогна, бях се навехнала сериозно, не можех да стъпя, заведе ме до болницата, помогна ми там със снимки и всичко останало. Дори ми купи лекарствата, които ми изписаха :shock: закара ме до вкъщи, остави ми телефон и така, изпрати ме до вратата и си тръгна, разбира се. Когато се възстанових му се обадих да му върна парите и да му благодаря, направихме си среща за обяд в обикновен ресторант, но той видите ли се появи с едни прекрасни цветя :oops: и каза, че въпреки болката ми е бил много благодарен, че съм паднала в ръцете му и че от тогава не спира да мисли за мен :oops: :oops: направо се изчервявам докато разказвам. :mrgreen: От там нататък срещите ни тръгнаха стандартно, той е много нежен, oбаждаше се дискретно да попита кога ще ми е удобно да се видим, беше много хубаво! За щастие това му държание не се е променило вече 10 години! А пред офиса, където паднах ме заведе в полунощ на 5-тата ни годишнина , беше украсил пейката с розови листенца и свещи, а там ме чакаше един мъфин с прекрасен пръстен отгоре ... :oops: :oops: :oops:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 28 Ное 2014, 17:01

Страхотни истории, особено Кaya историята ти е уникална! Прииска ми се да изживея всичко това с теб сякаш! :oops:
Аз срещнах моят съпруг още в училище имахме си една лапешка ученическа любов, която взе, че се оказа устойчива и накрая учихме в университет заедно и след 10 години връзка сключихме брак :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Pipilota » 01 Дек 2014, 10:31

Всички имат много хубави любовни истории! А най-важното е, ако любовта продължава да е жива и да сме все така влюбени и щастливи с половинките си ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 01 Дек 2014, 15:00

Snejna написа:Страхотни истории, особено Кaya историята ти е уникална! Прииска ми се да изживея всичко това с теб сякаш! :oops:
Аз срещнах моят съпруг още в училище имахме си една лапешка ученическа любов, която взе, че се оказа устойчива и накрая учихме в университет заедно и след 10 години връзка сключихме брак :)

Да, като се сетя - хубав спомен, който още ми топли сърцето :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Burborino » 01 Дек 2014, 15:51

Запознахме се в Интернет. Пишехме си всеки ден с часове... имейли, в чата, после смс-и. Звъняхме си на стационарните телефони много (защото все още мобилните услуги бяха бая скъпи, пък ние бяхме студенти). После се видяхме, станахме си дружки. И в един момент (след 5-6 месеца) си признахме, че имаме чувства един към друг и така вече десет години :oops: :oops: :oops:
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Andrey » 01 Дек 2014, 18:09

Последната ми приятелка, вече бивша, се запознахме на едно организирано благотворително събитие, беше доста странно там да се сваляш с някой, но роля изигра фейсбук, защото после от там поддържахме контакт, докато стигнахме вече до излизане очи в очи :)
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски