Jean D'Arcel -представяне, продукти и новини

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Jean D'Arcel -представяне, продукти и новини

Мнениеот Jean D'Arcel » 22 Юли 2011, 11:28

Thalasso Visage
Открийте Thalasso Visage, нова грижа за и хидратация на кожата на основата на активни съставки добити от морето. Екстрактът от морска коприна, три вида водорасли и планктон, хидратират и предпазват сухата кожа. Тези дарове са истински източник на сила и енергия за Вашата кожа. Те са отличен хидратант, повлияват изпъването на кожата и намаляват вредното влияние на свободните радикали, които са основен източник за появата на бръчки. Витализиращите съставки стимулират микроциркулацията и подобряват функциите на клетките. Кожата е хидратирана и изпълнена с енергия. Клетъчната функция е подсилена, подобрена е естествената регенерация и намалява образуването на финни линии и бръчки.
Серията е разработена със следните активни съставки:
Морска КопринаМорската коприна се извлича от влакна на мидени черупки и се състои от фиброин (копринен протеин), еластин и колаген. Тези активни вещества стимулират синтеза на колаген I и колаген III, увеличават синтеза на кератин, доставят влага и имат стягащ ефект върху кожата. Морската коприна подобрява качеството на съединителната тъкан в роговия слой на кожата тя става по-опъната и еластична.
Algohydrane - активен комплекс със водорасли
Algohydrane е смес от олигозахариди, екстракт от водорасли и йонизирана морска вода. Веществата са добити по естествен път от океана - кафяви водорасли и микроводорасли хлорела вулгарис. Algohydrane е много подобен на веществата в човешкия кожата. Algohydrane е способен да съхранява голям обем влага и в същото време предпазва кожата от стрес, той е много ценна активна съставка в състава на високо ефективни козметични продукти. Педпазва кожата от изсушаване, реструктурира хидро-липидната бариера на кожата и съхранява и защитава минералите в кожата по-дълго.
Strukturine® - лифтинг съставка
Активна съставка, получена от сладка бяла лупина (Lupinus Albus), богатa на нискомолекулярни глутаминови пептиди и олигозахариди. Подобрява синтеза на структурни протеини и епидермални липиди в полза на процеса на заздравяване целостта на роговия слой. Защитната функция на кожата се подобрява и засилва.
Олио от МакадамияОлио от макадамия се добива от орехите на растението, разпространено предимно в Австралия, Африка и на Хаваите. Макадамията има близка прилика с лешник. Високото съдържание на палмитолеинова киселина прави олиото особено поносимо от кожата. Олиото от макадамия предпазва от дехидратация, много добре се абсорбира от кожата и допринася за регенерацията й.
Кокосовото Масло
Кокосовото масло е богато, с нисък вискозитет, много подходящо за суха кожа. Заради богатата си консистенция е предпочитана съставка в масажните продукти. Кокосовото масло се използва за основа на ултравиолетовите филтри като стабилизира тези UV филтри по-лесно да се интегрират в кремове в стабилнана форма.
СкуаланСкуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.
Зелена Морска Кал Органичен продукт, получен 70-85% от сладководни езера, много богат на минерални елементи. Преди повече от 10 хиляди години, растения, водорасли, планктон и други органични материали са се отлагали на дъното на тези сладководни езера, където са се разлагали. Тази кал е изключително ценна, тъй като притежава всички вещества и минерални, съдържащи се в тези организми. Тя е с лесно усвоима структура, която не изсушава кожата. Препятства образуването на мастни натрупвания и видимо ремоделира кожата като стимулира микроциркулацията. Доставя влага и хранителни вещества необходими за кожата, и действа като мощен антиоксидант. Зелената морска кал е идеален компонент за козметична маска подходяща за всеки тип кожа.
Подарете си гладка и еластична кожа!

Продукти от серията:
24ч Хидратация и Подхранване
Предпазващ Дневен Крем
Ултра Богат Нощен Крем
Органична Кал Маска
Хидратираща Емулсия
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот boriskarlov » 13 Авг 2011, 23:31

Какви продукти бихте препоръчали за акне?
boriskarlov

Мнениеот Jean D'Arcel » 15 Авг 2011, 10:12

Здравейте,
Имаме серия за мазна и акнеична кожа. Причината на появата на акне е както знаете бактерия, която се храни със себум. Когато няма с какво да се храни, бактерията ще спре да се вихри. Козметичната линия е много ефективна, но предварително трябва да направите почистване на лицето. От тази серия аз препоръчвам няколко крема, което подтискат производството на себум и имат бактерицидно действие - Крем контрол на омазняванетои Крем 24 часа контрол на себумаефекта е поразителен в комбинация с ампули - 7 дневен курс в началото на всеки месец. Към серията има и локални кремове за третиране на зони и единични пъпки.
Усмивки!
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот totka_lukanova » 14 Окт 2011, 13:20

Има ли някакви възрастови ограничения, за СПА маските, или може да се използват и от жени под 20 години?
totka_lukanova

Мнениеот Jean D'Arcel » 14 Окт 2011, 15:50

Да, СПА маските може да се употребяват и от по-млади потребители:). Най-благотворно за тази възраст се отразяват маските и кремовете от НАТЮТЕЛ
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот Violetta » 18 Окт 2011, 23:41

Преди 2 години от Германия ми донесоха няколко продукта на Дарсел - бях впечатлена. Още по-впечатлена бях когато видях, че ги има и в любимата ми онлайн аптека, при това на добри цени. Благодаря ви!
Violetta

Мнениеот Jean D'Arcel » 20 Окт 2011, 11:42

Violetta написа:Преди 2 години от Германия ми донесоха няколко продукта на Дарсел - бях впечатлена. Още по-впечатлена бях когато видях, че ги има и в любимата ми онлайн аптека, при това на добри цени. Благодаря ви!

Здравей Виолета,
Много се радваме да срещнем някой, който ни познава отдавна. Германия е родното място на козметиката и там е най-разпространена:) Умираме от желание да поддържаме твоята възхита от Jean D'Arcel още дълги години:)
Усмивки от нас!
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот kikostina » 11 Ное 2011, 11:40

Здравейте,
Майка ми (59г.) в момента използва АРСЕЛМЕД БОГАТ ДЕРМАЛЕН КРЕМ 50 мл., http://apteka.framar.bg/30020536/%D0%B0 ... %BC%D0%BB- от който е много доволна. Харесва кремове, които са "по-богати" от към текстура. Подходящ ли е за нея ЖАН Д'АРСЕЛ КРЕМ ЛИФТИНГ КОМФОРТ http://apteka.framar.bg/30022862/%D0%B6 ... %BC%D0%BB-. или бихте предложили друг вариант
Бихте ли ми препоръчали крем за смесен тип кожа (25г.): по-мазна Т-зона и по-суха в областта на бузите. Бих се радвала да ми препоръчате и крем за областта около очите, предразположена съм наследствено към торбички, тъмни кръгове и бръчки в областта, с които се опитвам да се преборя!
Благодаря Ви!
С пожелания за хубав ден!
kikostina

Мнениеот Golfie » 11 Ное 2011, 11:54

Възползвах се от промоцията и съм много доволна! Само дето банковата ми сметка не е.. :P
Ще има ли нови продукти по Нова Година? Чух за някакви промоции?
Golfie

Мнениеот qproin » 11 Ное 2011, 17:47

и аз се възползвах от промоцията, дори получих продуктите си от търговския представител за региона, а не по куриер. Исках да му задам много въпроси, и да поговорим за доста неща, но нямахме възможност по моя вина. Поръчах си 4 продукта и съм много доволна от всички, но и на мен са ми малко скъпички ако не са на промоция.
qproin

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика