Jean D'Arcel -представяне, продукти и новини

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Jean D'Arcel -представяне, продукти и новини

Мнениеот Jean D'Arcel » 12 Ное 2011, 13:34

kikostina написа:Здравейте,
Майка ми (59г.) в момента използва АРСЕЛМЕД БОГАТ ДЕРМАЛЕН КРЕМ 50 мл., http://apteka.framar.bg/30020536/%D0%B0 ... %BC%D0%BB- от който е много доволна. Харесва кремове, които са "по-богати" от към текстура. Подходящ ли е за нея ЖАН Д'АРСЕЛ КРЕМ ЛИФТИНГ КОМФОРТ http://apteka.framar.bg/30022862/%D0%B6 ... %BC%D0%BB-. или бихте предложили друг вариант
Бихте ли ми препоръчали крем за смесен тип кожа (25г.): по-мазна Т-зона и по-суха в областта на бузите. Бих се радвала да ми препоръчате и крем за областта около очите, предразположена съм наследствено към торбички, тъмни кръгове и бръчки в областта, с които се опитвам да се преборя!
Благодаря Ви!
С пожелания за хубав ден!

Мила Кикостина,
Радваме се ,че харесвате нашата козметика. Крем Лфтинг комфорт от серия МУЛТИБАЛАНС е изключително подходящ за жена на възрастта на майка, ви. Ако предпочита по-богати кремове, ние ви съветваме да си поръча богат дълбокохидратиращ крем по нататък, ще остане очарована от състоянието на кожата си. Относно околоочните - серия Арселмед и серия Витаминее предлагат специални разработки за тъмни кръгове и торбички!
Поздрави!
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот Jean D'Arcel » 12 Ное 2011, 13:37

qproin написа:и аз се възползвах от промоцията, дори получих продуктите си от търговския представител за региона, а не по куриер. Исках да му задам много въпроси, и да поговорим за доста неща, но нямахме възможност по моя вина. Поръчах си 4 продукта и съм много доволна от всички, но и на мен са ми малко скъпички ако не са на промоция.

Здравейте,
раздваме се, че харесвате всичките продукти, ние не сме се съмнявали:) Не се притеснявайте за банковата си сметка, това е пъти по-смислена инвестиция от всяка дреха която бихте си купили на тази цена:) Инвестиция в здраве и красота!
Аватар
Jean D'Arcel

Мнениеот iva722 » 06 Яну 2012, 14:57

Здравейте!
Отдавна знам за Вашата козметика, но от скоро се заинтересувах сериозно и открих все положителни мнения, което разпали интереса ми.Потърсих тестери във Фрамар, за съжалиние имаше само за суха кожа.Служителката ми даде от серията Натюрел, наистина имам усещането за кадифеност по кожата.Но понеже тестера не е точно за моята смесена кожа, след няколко часа се появява мазен филм.Та аз бих искала да ми препоръчате крем за смесена, чувствителна към прах кожа, склонна към комедони, а през зимата и лишеи по скулите.На 33 години съм.Малко недоспивам вечер, заради бебешки грижи.Спряла съм се на серията Витамин и по-точно Крем Вита екстрийм.Дали е добър избор?
iva722

Мнениеот lililala » 05 Юни 2012, 16:13

Здравейте, обмислям да си взема дермалното почистващо олио, но кожата ми е мазна, имам акне, поради което в момента съм на терапия с крем с тетрациклин, което допълнително усложнява избора ми на козметика. Опасявам се, че съдържащите се масла са насочени по-скоро към суха кожа и ако това е така, можете ли да ме насочите към друго измиващо грим средство.
lililala

Мнениеот galena_1206 » 03 Дек 2012, 02:01

Здравейте, предлаганите от Вас продукти много ме заинтригуваха и бих искала да ги изпробвам, но се опасявам , че няма да мога да направя правилния избор. Имам нужда от съвет за точните продукти- на 35 години съм, кожата по лицето ми е здрава, по-скоро суха, без бръчки, с единствено две дълбоки назолабиални бръчки (гънки) , които изключително много ми се набиват в очи. Имам нужда от дневен, околоочен крем и серум, или подобен продукт, за заличаване на назолабиалните бръчки. Бихте ли ми препоръчали и богат хидратиращ и омекотяващ кожата на тялото лосион (крем). И последните ми въпроси са - могат ли да се закупят продуктите от салона в Стара Загора, има ли тестери на декоративната козметиката там, и ако отида на място има ли към кой да се обърна за консултация. Благодаря предварително.
galena_1206

Мнениеот beautymaniac » 07 Дек 2012, 16:30

Здравейте, и аз съм заинтересована от козметиката, която предлагате. Иска ми се да опитам някой от дневните кремове, които предлагате, както и лосион/балсам за тяло. Кожата ми е нормална към мазна. Искам да ви попитам дали мога да открия тестери с вашите продукти? Благодаря ви предварително за отговора!
beautymaniac

Предишна

Назад към Козметика