Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво ви причинява стрес на работното място?

22 Май 2015, 09:32

Kaya написа:Стресира ме най-вече това, че не знам утре дали ще имам работа или няма да имам. Като изключа тези ми страхове, от друго притеснения нямам сякаш на работа, мога да се справя със задълженията си, така че не се притеснявам изобщо :)

Tо май това е най-големият стрес и притеснение за всички, но да си признаем, изместването на деня за заплати е най-кофти. :mrgreen:

28 Май 2015, 15:09

Най-много ме е стресирало на времето отношението на колегите, с другото сякаш се справям, но това постоянно хвърляне на злобни погледи ме съсипваше, радвам се, че вече не ми се налага да работя. :)

28 Май 2015, 15:30

Самият факт, че ми се налага да ходя на работа ми причинява стрес :)

01 Юни 2015, 13:23

Локумът написа:Самият факт, че ми се налага да ходя на работа ми причинява стрес :)

Оо, за съжаление е така с всички нас :( Не ми се иска да работя, но ми се налага, иначе бих била перфектната домакиня.

01 Юни 2015, 13:40

на мен ми е най-неприятно, когато не ме изслушват, дават грешни нареждания и никой не знае какво иска, но го иска веднага.

Re: Многото работа вредна за здравето?

26 Фев 2016, 14:25

Всичко, което е пракалено , е вредно. :wink:

26 Фев 2016, 16:06

Пак ли стигнахме до момента искаш хубав празник -отработваш :sad:

29 Фев 2016, 16:59

Tinki написа:Пак ли стигнахме до момента искаш хубав празник -отработваш :sad:

Ами като го измислиха да има по 2 почивни дни за празниците ще отработваме много ясно. :mrgreen: Преди почивахме само на деня.

01 Мар 2016, 12:13

silver933 написа:

Ами като го измислиха да има по 2 почивни дни за празниците ще отработваме много ясно. :mrgreen: Преди почивахме само на деня.

Само на деня да почиваш май си е по-добре. Като са слети почивните дни, човек прекалено се отпуска, повече го домързява и трудно се настройва за работа после. А виж на празничния ден си починеш, свършиш някоя работа, която през работен не можеш, и на другия ден зареден отиваш на работа. :mrgreen:

01 Мар 2016, 15:40

iwoni написа:
silver933 написа:

Само на деня да почиваш май си е по-добре. Като са слети почивните дни, човек прекалено се отпуска, повече го домързява и трудно се настройва за работа после. А виж на празничния ден си починеш, свършиш някоя работа, която през работен не можеш, и на другия ден зареден отиваш на работа. :mrgreen:

Ее, не, трябва ти си от време на време едни такива прозорчета в работния процес. Но това с отработването май не го правят в другите държави :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8