За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
21 Ное 2016, 14:08
analizatorka написа:На мен от слънцето или от завехнали вече пъпки ми остават петна и ще пробвам маската с белтъка и лимоновия сок. Дано наистина има резултат, че не искам да се гледам такава.
За петна от стари пъпки препоръчвам с две ръце крема на Aven - Triacneal. Нанася се вечер, защото ако се излагаш веднага след това на слънце, може да се появят петна. На мен ми изчисти всички петна от стари пъпки, които стояха повече от половин година. И освен това до някаква степен предотвратява появата на нови пъпки - аз като го ползвам са ми по-малко ама спра ли - пак пъпчасвам много. Само лятото поразреждам употребата му или просто си слагам слънцезащитен крем за по-сигурно.
22 Ное 2016, 16:48
Алое вера във всякакъв вид също помага при пигментация на кожата. Аз го използвам често и обилно

.
26 Окт 2018, 09:51
Аз се научих да си харесвам луничките. Като тийнейджър наистина исках да се отърва от тях, но в един момент осъзнах че това съм си аз :)
Е, лятото стават по-тъмни и големи, което вече не ме радва особено. Затова задължително ползвам слънцезащитни продукти, но избелващи кремове не съм.
Ще взема да проверя този серум Dark Spots No More Serum.
26 Окт 2018, 11:01
Аз съм изключително доволна от крема на Ла Рош. Скъпичък е, но си струва!
29 Окт 2018, 12:46
Ако не са много големи и тъмни, пробвайте със сок от магданоз. Чувала съм че много помага. Дори и да не ги заличи съвсем, поне е евтин и здравословен начин да опитате
04 Дек 2018, 16:03
Аз имам лунички лятото, но си ги харесвам. Не бих се мазала с нещо, ако не е наистина фрапиращо.
06 Дек 2018, 16:48
На мен ми се появиха по време на бременността. Единственото, което ми помогна е крема на SVR.
14 Мар 2019, 11:25
При мен се появяват само лятото, затова просто си взимам крем с висок слънцезащитен фактор и ако не ми се налага, не излизам в най-големите жеги.
18 Мар 2019, 16:51
Аз си харесвам луничките, обаче лятото е ад. Въпреки че се мажа с крем, пак се уголемяват и сливат, тогава вече стават наистина петна.
26 Мар 2019, 17:47
Има решение. Още в началото на пролетта започвам да се мажа със слънцезащитен крем на Биодерма - 50 ти фактор. Така кожата на лицето не потъмнява рязко и не се образуват пигментни петна.