Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
03 Авг 2017, 17:08
Не е ли най-добре да извикаш фирма за борба с вредителите?
04 Авг 2017, 08:51
Вземи си спрей на Райд, аз съм доволна, пръскам от време на време в банята, понеже се показват, рядко , но се случва. Пръскай и няма да имаш проблеми, повечето вече ги правят безвредни, пръскаш и след това затваряш вратата, след 15 минути отваряш и провертряваш.
07 Дек 2018, 16:42
С годинити установих че най-много помагат онези черни кубчета от аптеката. Хем не са и скъпи, слагам няколко из жилището и после няма хлебарки.
10 Дек 2018, 16:38
Тая напаст има ли прогонване? Много коварни животинки, с които само ХЕИ може да си справи.
28 Дек 2018, 17:35
Ползвайм Айкън и съм много доволна. Не е препоръчителен, ако в къщата има пълзящи бебета или домашни любимци. Иначе е много ефикасен.
28 Дек 2018, 19:06
Аз съм прогонила хлебарките от нас с Фендона, но да ви кажа под секрет, не е от тази, която продават в малки шишенца, а имам приятелка, която работи в такъв отдел за изтребване на вредители, че тя ми отлива в едно малко шишенце

Пак е на наши и на ваши. Но и от тази от ветеринарната апртека съм купувала и пак не е лоша.
03 Яну 2019, 16:47
Само със специалисти от ХЕИ можем да се отървем от гадовете.
21 Фев 2019, 16:50
Онези черни кубчета, които се продават в аптеките, са супер ефикасни. Може да са евтини и невзрачни, обаче наистина ги убиват и са безопасни за децата и домашните любимци.
21 Май 2019, 20:34
Много добра идея е да вдигнете нивото на хигиената у дома. Това рязко ще намали популацията на хлебарките.
06 Фев 2020, 12:52
Здравейте! Все пак ми се наложи да сменя квартирата и попаднах на следния проблем – нашествие на хлебарки. Като се нанесох не се виждаха никакви, но явно им замириса на храна и сега щъкат навсякъде. Пръсках с Райд, но като че ли харесват миризмата му и го ползват за дезодорант – файда никаква! Сложих от черните кубчета Хлебомор – изядоха ги! Хора, тия са някакви мутанти! Нищо не ги спира... В предишната квартира нямах такива проблеми. Я се появят 1-2 на месец, я не. Профилактично бях разхвърлял кубчета Хлебомор и всичко беше наред.
Колегата ме посъветва да си взема Боракс от аптеката, да го смеся с картофено брашно и да го направя на топчета. Каза, че ги трепе много ефективно. Не можа да се сети обаче за съотношението. Някой пробвал ли го е това?