14 Фев 2014, 17:32
14 Фев 2014, 17:39
20 Фев 2014, 19:29
draga.mihova написа:От скоро заради храната на котката, която стои в банята, започната да се появяват хлебарки и то не какви да е, а огромни екземпляри.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога се чудя хлебарките или котката изяжда повече храна! Не зная, как не са изнесли хладилника или котката, докато спи!
![]()
![]()
![]()
Шегата е шега, но наистина хлебарките са големи и са много, от скоро като, че се излюпиха и малки, много зле положението.Разбира се, че съм пробвала от всичко, което са ми предложили, но тези са нов вид, не бях виждала такива!
![]()
![]()
Тези са кафяви, издължени, не са така дебели като черните и умират по-лесно от черните, но никакъв препарат не им действа.
Пробвах Райт и всичко, което ми предложиха в агроаптеката и от магазините за домакински препарати… какви ли не къщички и подобни!
Кажете ми за препарат, който е наистина ефикасен и работи срещу тези специални хлебарки – неуязвими, но не просто да ги убива, ако може да ги прогонва напълно, ще е още по-добре!
21 Фев 2014, 17:54
pepa1974 написа:draga.mihova написа:От скоро заради храната на котката, която стои в банята, започната да се появяват хлебарки и то не какви да е, а огромни екземпляри.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога се чудя хлебарките или котката изяжда повече храна! Не зная, как не са изнесли хладилника или котката, докато спи!
![]()
![]()
![]()
Шегата е шега, но наистина хлебарките са големи и са много, от скоро като, че се излюпиха и малки, много зле положението.Разбира се, че съм пробвала от всичко, което са ми предложили, но тези са нов вид, не бях виждала такива!
![]()
![]()
Тези са кафяви, издължени, не са така дебели като черните и умират по-лесно от черните, но никакъв препарат не им действа.
Пробвах Райт и всичко, което ми предложиха в агроаптеката и от магазините за домакински препарати… какви ли не къщички и подобни!
Кажете ми за препарат, който е наистина ефикасен и работи срещу тези специални хлебарки – неуязвими, но не просто да ги убива, ако може да ги прогонва напълно, ще е още по-добре!
имаше някаква паста-австрийски или немски продукт, баба ми си умори хлебарките с нея
21 Фев 2014, 20:16
24 Окт 2014, 10:54
24 Окт 2014, 10:58
27 Окт 2014, 15:01
14 Яну 2015, 13:56
21 Яну 2015, 11:42
exultras написа:Аз пръсках с какво ли не... Първо беше райд, после някакъв сръбски инсектицид и накрая фронтлайн комбо.
За съжаление нямах ефект и се принудих да използвам фирма за пръскане срещу хлебарки preventa
Пичовете дойдоха с една камионетка и напръскаха целия ми апартамент. Малко се поизмъчих с местенето на домакинските уреди, ама резултата беше добър.
Лично препоръчвам специализираните услуги и профилактика през няколко месеца!