Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
14 Юни 2013, 22:21
Здравейте,
първо да се извиня ако темата не е за тук!
Моля мод да я премести ,ако е удобно....
Искам да ви попитам пили ли сте KROMISAN.Това е Хром-пиколинат.
Започнах яко да пълнея около 12 Кг. за няколко месеца...
Проблема не е здравословен,проверила съм....
Купих си този Хром за намаляне на апетита-УЖ така казват и така четох....
Въпроса ми е някой пил ли е Хром за спиране на апетита,защото аз се тъпча дори когато не съм гладна....
Всичко при мене на стресова основа,и много нерви.....
Просто ям като свиня нещо страшно е.....
Дебелея много...В момента съм 73Кг.
а миналото лято бях 60Кг. и от Септември до сега 12-13 Кг качих
Ако някой го е пил,моля да ми каже дали му помага,
четох доста отзиви ,че УЖ помага,че аз вече на нищо не вярвам....
Тъпченето не спира-килата растат и заприличвам на свиня....
Ходих на лекар УЖ каза че не било хиперфагия,но аз се съмнявам,че е точно това,защото имам всички симптоми.....
Ако някой знае добър психотерапевт и за този проблем-Хиперфагия и хранителни растройства моля нека ми даде съвет къде да отида за Гр София....
Поздрави!!!
16 Юни 2013, 16:05
Айде бе хора никой ли няма да каже нищо по въпроса ми?????????Май-май с питането ще си остана.....Е здраве да е.......Аз го пия вече 3-ти ден и засега нямам отзиви,но като имам някакви резултати ще ви уведомя!!!
12 Авг 2013, 23:50
Не мисля че ще има кой знае какъв ефект с пиенето на хранителна добавка каквато и да е тя.Ще трябва да се комбинира със някакъв спорт и то за по дълго време.Хромът е от съществено значение за производството на инсулин в организма,а инсулина стабилизира нивото на кръвната захар.В този ред на мисли не знам как ще се случи това с убиването на апетита освен че ще ти регулира кръвната захар.Не мисля че си на прав път ако нямаш нужда от това.Диета и спорт успех.
19 Авг 2013, 14:14
Когато приемаш хранителни добавки задължително ги комбинирай със спорт и правилно хранене. Специално от хром пиколината съм много доволен, когато го ползвам по време на диета за сваляне на излишните мазнини. Точно подобряването на инсулиновата чувствителност е от особено важно значение за намаляване на подкожните мазнини и предотвратяването на натрупването им. Дневно приемай поне по 200-400 mcg. Аз съм ползвал и още ползвам на Haya Labs Chromium Picolinate като за 2 месеца съм свалил от 10 на 7 % подкожните мазнини.
26 Сеп 2013, 12:26
Можеш да пробваш и с всякакъв вид фибри. Те пак подтискат апетита и придават чувство за ситост, тъй като уголемяват обема си десетократно. Като ги приемаш трябва да пиеш и много вода за да има ефект. Можеш да си вземеш също и толкова нашумелите на последък Глукоманан или Акай Бери. Аз лично съм доволна от Psyllium Husk. Аз го ползвах за прочистване на организма и стомашно чревният тракт, но свалих 2 килограма за седмица. Чувствах се сита и дори не се сещах за ядене.
27 Сеп 2013, 16:08
choki_moki написа:Можеш да пробваш и с всякакъв вид фибри. Те пак подтискат апетита и придават чувство за ситост, тъй като уголемяват обема си десетократно. Като ги приемаш трябва да пиеш и много вода за да има ефект. Можеш да си вземеш също и толкова нашумелите на последък Глукоманан или Акай Бери. Аз лично съм доволна от Psyllium Husk. Аз го ползвах за прочистване на организма и стомашно чревният тракт, но свалих 2 килограма за седмица. Чувствах се сита и дори не се сещах за ядене.
Това, което казваш е правилно, но най-доброто за потискане на апетит е 5-htp. Пил съм това на хайа лабс по 2 на ден и забравях за глада. Към него може да се добави алфа липоева киселина и биотин за максимално изчистване на мазнините.