Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
14 Май 2012, 14:56
Аз пазарувам предимно от интернет от вече 2 години и съм страшно доволен, не губя време в ходене по магазини, избирам по нета, плащам по нета, да е жив здрав този, който измисли електронната търговия!
15 Май 2012, 17:07
Оооо, пазарувам и още как, а мъжа ми вече ме е обявил за болна

Купувам дрехи, обувки и какво ли още не - това си е направо мания
23 Яну 2013, 16:03
Аз съм доволна от един френски сайт - La Redoute
23 Яну 2013, 18:00
denkaruseva написа:Аз съм доволна от един френски сайт - La Redoute
И аз - много. Имат страхотни намаления, а стоките са много хубави и качествени
13 Фев 2013, 17:26
Купувам предимно дрехи и обувки за детето. Имам няколко успешни покупки и за мен самата. Последните неща, които взех бяха една чанта и потфейл.
20 Фев 2013, 15:10
qproin написа:От кои сайтове си пазарувате най-често? Има ли случаи в които не сте доволни от покупката? За обувките смятам, че е по-лесно и си поръчвам, но размера на дрехите ми се струва много различен в различните фирми.
Ами то за това и във всеки отделен сайт има поместени таблици с размери. Аз обожавам да пазарувам от интернет, лесно е , удобно, има голямо разнообразие и не попадаш на намръщени продавач-консултанти.
20 Фев 2013, 16:49
Редовно обувам семейството от JAVARI част от AMAZONE
25 Фев 2013, 12:21
Харесвам пазаруването онлайн, много е удобно, но купувам предимно козметика и хранителни добавки. Поръчвала съм и дрехи, и маратонки от
http://www.asos.com/ - английски сайт, с безплатна доставка. Спортни дрехи от
http://www.sportsdirect.com/.
27 Фев 2013, 09:58
Пазарувам. Имам си изпитани сайтове, за които нямам колебание и съвсем спокойно си поръчвам.
В началото се "поопарих" тук-там, но вече съм ветеран
01 Мар 2013, 21:04
И аз имам покупки от различни сайтове и за обувки и за дрешки.Номера и при двете ми е стандартен и досега не съм имала проблеми.Последната ми придобивка е от български,а не от чужд сайт
www.zonamoda.bg и съм доволна.Блузката отговаряше на описанието и ми е точна,а и доставката беше ок.