Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
18 Окт 2011, 22:38
и аз съм маниачка на обувки, но последно време нося само ниски, защото са ми мн удобни
19 Окт 2011, 14:06
От кои сайтове си пазарувате най-често? Има ли случаи в които не сте доволни от покупката? За обувките смятам, че е по-лесно и си поръчвам, но размера на дрехите ми се струва много различен в различните фирми.
19 Окт 2011, 14:07
qproin написа:От кои сайтове си пазарувате най-често? Има ли случаи в които не сте доволни от покупката? За обувките смятам, че е по-лесно и си поръчвам, но размера на дрехите ми се струва много различен в различните фирми.
Нещо, което не съм мерила и не съм се огледала в него не мога да купя. Още повече не се доверявам на търговците в интернет имам познат, който купува маратонки втора употреба и ги продава за нови и си изкарва добри пари.Не мерси!
19 Окт 2011, 16:53
И аз не пазарувам виртуално. Дори обувки няма как да си купя по този начин, защото представете си не са ми удобни....

Освен това съм фен на "реалния" шопинг като спорт, който освен всичко друго ти помага да изразходиш калории..
19 Окт 2011, 19:56
о дааа, пазарувам смело от интернет от българси и чужди сайтове. Явно съм късметлийка, че размера, който нося е супер точен и за дрехи и обувки не съм имала проблеми до сега. Даже ми е приятно така, защото не ми висят на главата "любезни" продавачки:)
19 Окт 2011, 22:25
valiart написа:о дааа, пазарувам смело от интернет от българси и чужди сайтове. Явно съм късметлийка, че размера, който нося е супер точен и за дрехи и обувки не съм имала проблеми до сега. Даже ми е приятно така, защото не ми висят на главата "любезни" продавачки:)
От къде си поръчваш, дай повече инфо. Само бг сайтове ли посещаваш.
20 Окт 2011, 17:39
След като родих нося само равни обувки, но искрено се възхищавам на дамите на високи токчета. Надявам се скоро да се върна сред тях.
21 Окт 2011, 22:28
Мислих си, че нямам мания по обувки, но на скоро се преместихме и установих, че май съм попрекалила с чифтовете

Обожавам обувки на висок ток. Правят крака невероятно секси, фигурата елегантна. Казвам го, защото мъже и... жени обръщат глава към мен за да ме огледат
21 Окт 2011, 23:00
обувки и чанти съм си поръчвала не веднъж от
http://megias.bg/спортни стоки от английския сайт
www.sportsdirect.com/ правя ежемесечни поръчки поне от 2-3 години.
поръчвала съм си бельо и рокля от американски
www.sportsdirect.com/, но с американските е по-кофти, защото имат мито, и се разкарваш по митници. Но в Америка цените на какво ли не са невероятн ниски и доста съблазнителни и дори плащайки си митото си ОК:)
Поръчвала съм си нещенца и директно от Китай ето от този сайт:
www.dhgate.comНадявам се да съм била полезна
22 Окт 2011, 11:30
Купувала съм доста ,неща по интернет ,но обувки предпочитам от магазина,Колкото и да съответстват номерата ,друго е да можеш да го пробваш на място.