Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Обувки

09 Ное 2011, 10:58

Страшно много искам да притежавам едни такива! :D
ugg.jpg
ugg.jpg (6.21 KiB) Прегледано 747 пъти

UGG е класика, едно уникално зимно бижу! Ноооо, доста трябва да поработя, за да ги имам. :? Май няма да е тази зима, дано поне е следващата! :)

09 Ное 2011, 11:10

mary jane написа:Страшно много искам да притежавам едни такива! :D
ugg.jpg

UGG е класика, едно уникално зимно бижу! Ноооо, доста трябва да поработя, за да ги имам. :? Май няма да е тази зима, дано поне е следващата! :)

Мери, но тези ботушки не са ли само за сухо време? Не ми се виждат ефективни когато падне сняг!

09 Ное 2011, 16:39

Kато казахте ботуши...влюбена съм в това. Адски не практично, но ужасно много ми харесва....

Изображение

09 Ное 2011, 16:51

amfibiq написа:Kато казахте ботуши...влюбена съм в това. Адски не практично, но ужасно много ми харесва....

Изображение

Че коя жена си купува практични обувки :lol: :lol: най-малко 5 чифта, от които нито един удобен :lol:

10 Ное 2011, 09:47

какво по-точно за обувките.има най-различни марки и видове.не съм си накупила от всички видове,но имам все пак обувки.

11 Ное 2011, 15:15

amfibiq написа:Kато казахте ботуши...влюбена съм в това. Адски не практично, но ужасно много ми харесва....

Изображение

Оооо в това и аз се влюбих, имам едни на подобен ток и последно щях да се пребия с тях и то в сухо време. Не ми се мисли как се ходи на това в снега. :lol:

11 Ное 2011, 22:50

е аз не съм чак такава маниачка на обувките, залагам на удобните :)

16 Ное 2011, 11:07

Изображение Вижте ги!!! Не са ли невероятни? Как да им устоиш?

16 Ное 2011, 11:18

spend написа:Изображение Вижте ги!!! Не са ли невероятни? Как да им устоиш?

Да, Спенд хубави са. Макар, че не са в мой стил. Според мен такава обувка, ще много неудобна, макар и красива.

18 Ное 2011, 11:43

Изображение

На тези попаднах преди малко. Не можах да се сдържа да не ги споделя. Много са различни и ми харесват...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23