вие налитате на обувки аз на бижута от злато...

всеки със своите шопингтерапии

Ей на това се казва налитане

kriskiss2001 написа:Няма нищо по-хубаво от красива жена на висок ток и с грациозна походка
valiart написа:леле,къде ги съхраняваш...аз обикновено се свеждам до 1-2 чифта на сезон след това изхвърлям и следващата година купувам нови,предпочитам с цяла финна платформа защото са по удобни,понякога налитам и на токчета но като влезнат между паветата 1-2 пъти и стават за боклука,въпреки че малко ходя пеша.
вие налитате на обувки аз на бижута от злато...![]()
всеки със своите шопингтерапии
Bjanka написа:Обичам да купувам обувки. Най-различни, черни, кафяви, сиви...боти, ботуши, елегантни, спортни или ежедневни!
rozov_lishej написа:Като чета подобни теми се чувствам всичко друго, но не и жена. Така и не се научих да ходя на токчета. Слава Богу, че си намерих съпруг, който ненавижда високите обувки
зозо написа:rozov_lishej написа:Като чета подобни теми се чувствам всичко друго, но не и жена. Така и не се научих да ходя на токчета. Слава Богу, че си намерих съпруг, който ненавижда високите обувки
И аз много трудно ходя с токчета, но какво пък една жена може да е секси и по кецове. Всичко е въпрос на усещане.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта