Кавитация LPG или тренировки

Състезания, актуални теми от света на спорта, спорта като здраве, забавни теми, полезни съвети

Кавитация LPG или тренировки

Мнениеот rositka » 10 Фев 2012, 16:36

Вярвате ли в ефекааснотта на кавитацията и LPG масажите? Добивате ли желания резултат или е просто начин да покажем че правим нещо за себе си? Кое според Вас има по добри резултати за оформяне на талото ни? Ясно е ,че са различни процедури ,но в крайна сметка търсим един и същ резултат.
LPG разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и усилва обмяната на течности, като съчетава отслабване, стягане и намаляване на обиколките .
Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.
Като цяло какво предпочитате или залагате на малко по уморителните тренировки?
rositka
 
Мнения: 26
Регистриран на: 10 Фев 2012, 09:09

Re: Кавитация LPG или тренировки

Мнениеот Memento » 14 Фев 2012, 10:18

Доколкото разбирам изброените методи са с цел отслабване и изчистване от мазнините по тялото а тренировките не само изчистват от нежеланите килограми но и добавят мускулна маса която кара тялото да изглежда стегнато и в добър вид. Тези методи не могат да заместят и замнеят качествена тренировка!
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Кавитация LPG или тренировки

Мнениеот mimeto96 » 12 Сеп 2019, 14:32

Memento написа:Доколкото разбирам изброените методи са с цел отслабване и изчистване от мазнините по тялото а тренировките не само изчистват от нежеланите килограми но и добавят мускулна маса която кара тялото да изглежда стегнато и в добър вид. Тези методи не могат да заместят и замнеят качествена тренировка!


Напълно съм съгласна. Могат да се съчетават с тренировката, но не я заменят.
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55


Назад към Спортни теми и коментари

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта