Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Все още ли ползвате микровълнова?

19 Май 2015, 11:45

S_Milenska написа::lol: :lol: :lol: хахахах
мале, мале! :))) Този дали използва микровълнова? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аз си мислих, че само с моите приятели сме обитаци щом се смеем на това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Фйу, отдъхнах си!

Re: Инцидентите ви с микровълнова - кои неща установите, че не бива да слагате в нея?

20 Май 2015, 13:17

Интересно ми е защо яйцата се пръскат в микровълновата, никога не съм пробвала, но съм чувала за много тежки случаи :|

Re: Инцидентите ви с микровълнова - кои неща установите, че не бива да слагате в нея?

20 Май 2015, 14:23

Избягвам да използвам микровълновата, защото не ми харесва и как се стопля храната вътре. Иначе избяагвам да слагам вода вътре, защото много бързо завира

Re: Инцидентите ви с микровълнова - кои неща установихте, че не бива да слагате в нея?

21 Май 2015, 16:55

Знам, че не трябва да слагам чинии с лъскави ленти и ръбове, нямам идея защо :)

22 Май 2015, 14:40

penny написа:
S_Milenska написа::lol: :lol: :lol: хахахах
мале, мале! :))) Този дали използва микровълнова? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аз си мислих, че само с моите приятели сме обитаци щом се смеем на това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Фйу, отдъхнах си!

О, моля ти се, то всеки се смее на такива идиоти. :mrgreen:

22 Май 2015, 15:05

Простотията броди по земята и няма спасение хич от нея... баси ръките:)

Re: Инцидентите ви с микровълнова - кои неща установихте, че не бива да слагате в нея?

25 Май 2015, 15:55

Anka написа:Знам, че не трябва да слагам чинии с лъскави ленти и ръбове, нямам идея защо :)

Ами тези лъскавите са някакво метално покритие, заради това, хубаво, че основно се продават доралексови и порцеланови съдове, вече.. :)

25 Май 2015, 17:15

Krum написа:Простотията броди по земята и няма спасение хич от нея... баси ръките:)

Тея ръки се правят само с ядене от микровълновата, тъй че микровълновата трябва да върти :)

25 Май 2015, 18:09

Mamacita написа:
Anka написа:Знам, че не трябва да слагам чинии с лъскави ленти и ръбове, нямам идея защо :)

Ами тези лъскавите са някакво метално покритие, заради това, хубаво, че основно се продават доралексови и порцеланови съдове, вече.. :)

да има какво да се слага, вече използвам само стъклени или доралексови съдове.

19 Дек 2016, 14:52

Този индивид го бях забравил, за микровълновата, аз до скоро нямах, но си взех. Улеснение ми е, когато топля една порция, някой път не става да загрееш цялата фурна,з а да си стоплиш една чиния ориз, примерно. Та ползвам я рядко, удобство е и за децата, да могат сами да се хранят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12