Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

24 Авг 2011, 16:15

Ако по цял ден си на работа, незнам кога ще е това време за спорт и особено ако си изморен едва ли.

Повече информация за ХИАВИТА-капсули?

08 Сеп 2011, 11:34

Мисля да започна да пия капсулите на ХИАВИТА за по-добра еластичност на кожата.Поглеждайки се пред огледалото виждам малки бръчици вече.Какво представляват тия капсули, дали са комплекс от витамини или има и колагенова съставка?
До сега не съм пила подобни таблетки или капсули. Дали ще имат ефект? Ако някой ги е пил вече и е усетил разликата нека сподели :roll: всяка информация ще ми бъде полезна!

Re: ХИАВИТА-капсули

08 Сеп 2011, 13:25

Една позната пиеше и от нея знам, че таблетките се усвояват много добре от организма и ХК лесно попада в тъканите. Тя лично беше много доволна. Сега прави една почивка от 3 месеца и след това отново ще ги пие. Тя ми е казвала, че се пият два пъти в годината по 1 таблетка на ден за жени под 30г. и 2 таблетки на ден за по-зрели кожи.

09 Сеп 2011, 12:44

А дали наистина са подходящи за жени под 30 години, защото никъде не пише възрастови ограничения.

Re: Фарма лайн

12 Сеп 2011, 13:15

Не, има капсули и гранули. Зависи от вида, а те са някаколко.

Re: хапчета за отслабване

12 Сеп 2011, 15:01

http://apteka.framar.bg/30015458/%D0%B3 ... 0%BD%D0%B5

Re: Хранителни добавки WEBBER NATURALS

15 Сеп 2011, 12:32

Най-добре се консултирай с лекар, макар че е пробиотик.

19 Сеп 2011, 12:45

Да може да се приемат и под 30 годишна възраст. Аз съм на 27год. и ги приемам.

19 Сеп 2011, 13:33

Аз пих таблетки Хиа вита, като цяло се подобрява лицето - кожата ,малко се изисква време иначе резултат настъпи при мен след 1 месец, а ги пих 3 месеца. Сега ще почивам 3 месеца, ще видя колко време ще трае резултата. :)

20 Сеп 2011, 10:49

lisa_ivanova написа:Аз пих таблетки Хиа вита, като цяло се подобрява лицето - кожата ,малко се изисква време иначе резултат настъпи при мен след 1 месец, а ги пих 3 месеца. Сега ще почивам 3 месеца, ще видя колко време ще трае резултата. :)

Една колежка се канеше да си ги купува, много полезен коментар. Сега мисля, че ще се убеди в полезността на Хиа Вита.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 55