Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
24 Авг 2011, 16:15
Ако по цял ден си на работа, незнам кога ще е това време за спорт и особено ако си изморен едва ли.
08 Сеп 2011, 11:34
Мисля да започна да пия капсулите на
ХИАВИТА за по-добра еластичност на кожата.Поглеждайки се пред огледалото виждам малки бръчици вече.Какво представляват тия капсули, дали са комплекс от витамини или има и колагенова съставка?
До сега не съм пила подобни таблетки или капсули. Дали ще имат ефект? Ако някой ги е пил вече и е усетил разликата нека сподели

всяка информация ще ми бъде полезна!
08 Сеп 2011, 13:25
Една позната пиеше и от нея знам, че таблетките се усвояват много добре от организма и ХК лесно попада в тъканите. Тя лично беше много доволна. Сега прави една почивка от 3 месеца и след това отново ще ги пие. Тя ми е казвала, че се пият два пъти в годината по 1 таблетка на ден за жени под 30г. и 2 таблетки на ден за по-зрели кожи.
09 Сеп 2011, 12:44
А дали наистина са подходящи за жени под 30 години, защото никъде не пише възрастови ограничения.
12 Сеп 2011, 13:15
Не, има капсули и гранули. Зависи от вида, а те са някаколко.
15 Сеп 2011, 12:32
Най-добре се консултирай с лекар, макар че е пробиотик.
19 Сеп 2011, 12:45
Да може да се приемат и под 30 годишна възраст. Аз съм на 27год. и ги приемам.
19 Сеп 2011, 13:33
Аз пих таблетки Хиа вита, като цяло се подобрява лицето - кожата ,малко се изисква време иначе резултат настъпи при мен след 1 месец, а ги пих 3 месеца. Сега ще почивам 3 месеца, ще видя колко време ще трае резултата.
20 Сеп 2011, 10:49
lisa_ivanova написа:Аз пих таблетки Хиа вита, като цяло се подобрява лицето - кожата ,малко се изисква време иначе резултат настъпи при мен след 1 месец, а ги пих 3 месеца. Сега ще почивам 3 месеца, ще видя колко време ще трае резултата.

Една колежка се канеше да си ги купува, много полезен коментар. Сега мисля, че ще се убеди в полезността на Хиа Вита.