Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: L-carnetin- за отслабване?

Мнениеот annamaria » 13 Мар 2015, 11:17

Благодаря отново!
annamaria

Мнениеот FramarLekari » 12 Мар 2015, 16:48

annamaria написа:Много благодаря за изчерпателния отговор!
Явно при мен точно това се е случило, за съжаление. Спрях за момента приема, но все още изпитвам определен дискомфорт.

Смятате ли, че при всеки вид и марка л-карнитин ще получавам тези странични ефекти?

Благодаря Ви още веднъж!

Много вероятно е.

Поздрави,
Фрамар
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Мнениеот annamaria » 11 Мар 2015, 13:36

Много благодаря за изчерпателния отговор!
Явно при мен точно това се е случило, за съжаление. Спрях за момента приема, но все още изпитвам определен дискомфорт.

Смятате ли, че при всеки вид и марка л-карнитин ще получавам тези странични ефекти?

Благодаря Ви още веднъж!
annamaria

Мнениеот FramarLekari » 18 Фев 2015, 11:08

annamaria написа:Здравейте на всички!
Моето питане е следното:
От около месец пия л-карнитин на Адифарм като тренирам три пъти седмично. Още от втория-третия ден жестоко почна да ми се подува корема :x реших, че може да е от млечните и ги спрях, но балонирането не изчезна!
На някой да му се е случвало подобно нещо? И дали може да има връзка с л-карнитина???

Здравейте, annamaria!

Л-карнитинът може да причини потенциални странични ефекти, като стомашен дискомфорт, абдоминални крампи, гадене или повръщане, диария, подуване, главоболие, виене на свят, неприятна телесна миризма. Много вероятно е подуването на корема при Вас да е нежелана реакция от приема на Л-карнитин.

С уважение,
Фрамар
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Мнениеот annamaria » 09 Фев 2015, 17:20

Здравейте на всички!
Моето питане е следното:
От около месец пия л-карнитин на Адифарм като тренирам три пъти седмично. Още от втория-третия ден жестоко почна да ми се подува корема :x реших, че може да е от млечните и ги спрях, но балонирането не изчезна!
На някой да му се е случвало подобно нещо? И дали може да има връзка с л-карнитина???
annamaria

Re: Добра ли е ефективността на Хиалур екс и какви могат да бъдат неговите заместители?

Мнениеот Kremiliya » 09 Фев 2015, 15:01

Nightmare написа:
Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?

Това не е от лекарствата, които можеш да кажеш, ами ще пробвам да го пия, апък ако мине - мине, при положение, че трябва да се пие от 1 до 3 месеца, а едното сашенце е 3 лева и отгоре, нали? :idea:

Te лекарствата не се ли пият когато са предписани от лекар? То не е като да си го избираш! Особено като става въпрос за нещо, струващо 35лв. естествено, че трябва да ти е изписано, освен ако нямаш излишни пари за опити! :!: :!: :!:
Аватар
Kremiliya

Re: Добра ли е ефективността на Хиалур екс и какви могат да бъдат неговите заместители?

Мнениеот Nightmare » 09 Фев 2015, 14:50

Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?

Това не е от лекарствата, които можеш да кажеш, ами ще пробвам да го пия, апък ако мине - мине, при положение, че трябва да се пие от 1 до 3 месеца, а едното сашенце е 3 лева и отгоре, нали? :idea:
Nightmare

Мнениеот Pipilota » 09 Фев 2015, 10:36

Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Коцева » 08 Фев 2015, 16:33

Да ти кажа и аз дълго съм размишлявала дали да не си взема този препарат, но не смятам, че ще имам финансовата възможност да го приемам достатъчно дълго, така че много ще се радвам ако някой спомене за друг препарат със същото действие :)
Коцева

Добра ли е ефективността на Хиалур екс и какви могат да бъдат неговите заместители?

Мнениеот nushi.kisyova » 08 Фев 2015, 16:31

Здравейте!
Снощи разговаряхме с моя приятелка и се оказа, че има същите болки в коленете и глезените, както и аз, че и мъжът ми. :|
Преди няколко дни си е купила Хиалур екс и го пие, но не е убедена дали наистина й помага или си внушава, но казва, че се чувства по-добре.
image.jpg
image.jpg (15.46 KiB) Прегледано 2033 пъти
Понеже нямаме търпение и ние с мъжа ми да почувстваме облекчение, тъй като зимата ни е много тежко с влажното време, постоянно имаме болки, искахме да разберем дали ефективността на Хиалур екс е наистина добра. :!: :?

И ако все пак не съвсем такава каквато казва приятелката ми, какви добавки с подобно действие бихме могли да си вземем като заместители :roll:

Ще съм адски благодарна за съветите, които ще ми дадете, особено ако те са от опит! :)
nushi.kisyova

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти