annamaria написа:Много благодаря за изчерпателния отговор!
Явно при мен точно това се е случило, за съжаление. Спрях за момента приема, но все още изпитвам определен дискомфорт.
Смятате ли, че при всеки вид и марка л-карнитин ще получавам тези странични ефекти?
Благодаря Ви още веднъж!
annamaria написа:Здравейте на всички!
Моето питане е следното:
От около месец пия л-карнитин на Адифарм като тренирам три пъти седмично. Още от втория-третия ден жестоко почна да ми се подува коремареших, че може да е от млечните и ги спрях, но балонирането не изчезна!
На някой да му се е случвало подобно нещо? И дали може да има връзка с л-карнитина???
Nightmare написа:Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?
Това не е от лекарствата, които можеш да кажеш, ами ще пробвам да го пия, апък ако мине - мине, при положение, че трябва да се пие от 1 до 3 месеца, а едното сашенце е 3 лева и отгоре, нали?
Pipilota написа:Абе ако имаш проблем, щеш не щеш трябва да се вземат лекарствата, въпреки парите, за щастие, поне лекарството го има и не е в крайно непосилна сума. А и си мисля, за такива заболявания парите не могат ли да минават през здравна каса?
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта