Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

19 Апр 2011, 09:20

Секса ни помагал да отслабнем и да направим оформено и стегнато дупе :) . Едно че е без пари, друго че ти доставя удоволствие :P

Re: Инхуа капсули за отслабване

19 Апр 2011, 09:36

Да, можете да ги приемате и двата продукта. Това ще ви се отрази добре, понеже съдържат различни съставки, които се допълват и спомагат за постигането на по-добър ефект.

19 Апр 2011, 12:04

Стига да нямаш ленив стомах, или някакви други метаболитни проблеми, няма проблем да ги приемаш и двете :). Повечето хора така правят.

19 Апр 2011, 13:01

Аз приемах ИНХУА капсули за отслабване и ефекта беше поразителен. Моя приятелка също си ги взе и ги приемаше заедно с Чая Инхуа, понеже беше доста пълничка( дано не разбере, че съм писала така за нея :D ). Но определено има ефект ;)

20 Апр 2011, 16:51

bisertaskov написа:Според мен първо трябва да се започне от храненето и начина ни на живот, ядем каквото ни падне и сме обездвижени, определено съм за спорта и промяна на храненето и след това може да вземем и някаква добавка за отслабване и вероятно ще има ефект.Пълна заблуда е че можеш да плюскаш, да седиш пред компютъра и с продукт за отслабване да се случи нещо.
Нямам против добавките но нали самото им име подсказва че всъщност са допълнение към целта която имаме в случая отслабването.В крайна сметка всеки сам решава как да топи килограми.

Здравейте,

Дано не ме нападнете и мен, че правя скрита реклама.

Та значи да почнем от добавките за отслабване - на един му действат по един начин и сваля килограми, а на друг дори и не помага. Въпроса е какво искате да сваляте - килограми или обиколки. Мазнините не тежат, но пък имат обем.
Да не говоря много - определете първо вида на метаболизма, дневния енергиен баланс и тогава тръгвайте да сваляте (трябва да знаете какво искате да сваляте - килограми или обиколки).

Казвам и още нещо - само с хранене и движение не става на 100 %. Живеем в 2011 година и сме крачещи "Менделееви таблици". Трябва и добавка съобразена с пол, възраст и начин на живот.
Добро решение е включването на термогеник, който обаче щади сърцето.

Моята рецепта е: Определяне на метаболизма и неговите параметри, Хранителен план (това в никакъв случай не означава диета), Два пъти седмично работа с пулсова честота във фитнеса и Задължително хранителни добавки (стимулиране и възстановяване) съобразени с двигателната активност, възрастта, пола и поставените цели.

Поздрави

Health Prevent BG
http://www.dieti-bg.com
http://www.health-prevent.com
http://www.dnasolutions-bg.com

20 Апр 2011, 17:26

А какво да кажем за ефедрина, с който започна тази тема?

Ефективен ли е за сваляне на килограми?

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

20 Апр 2011, 21:36

Естествено, че в началото ще има високи продажби на продукта. Рекламата продава. Въпросът е дали някой ще се върне в аптеката, за да си купи следваща опаковка.

21 Апр 2011, 12:25

Ефедринът подтиска апетита и намалява телесната маса. Така че със сигурност има ефект, но обърнете внимание,че това е лекарствено средство, а не хранителна добавка и както всички лекарства си има странични ефекти, така че не препоръчвам употребата му за такива цели. Но всеки сам преценя до колко може да навреди на организма си, за да получи желаната фигура.

21 Апр 2011, 12:31

Разбира се ,че трябва да има реклама, иначе как ще разберат хората за продукта. А това дали е добър, можем да разберем като участваме във форума и всеки ползвал определен продукт сподели мнение за неговия ефект.

21 Апр 2011, 13:20

FramarMod2 написа:Разбира се ,че трябва да има реклама, иначе как ще разберат хората за продукта. А това дали е добър, можем да разберем като участваме във форума и всеки ползвал определен продукт сподели мнение за неговия ефект.

Съгласна съм с теб. Но голяма част от хората май ги помързява да се регистрират и да споделят мнение :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 55