Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

09 Юни 2011, 01:39

Специално за вас Николета Лозанова, разкрива тайната на своята съвършена фигура. Тайната се нарича NiLo Slim и е изцяло натурален продукт.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА СИ Е РЕКЛАМЕН ТРИК.
ТАЙНАТА Й НЕ Е ТОЛКОВА ТАЙНА,ПЪК И САМАТА ОБЩА ВУЛВА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КАЗА ,ЧЕ ГИ ПИЕ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!!!!!!
ТАКА ,ЧЕ МОЛЯ ПЪПЧИВИТЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ,КОИТО МЕЧТАЯТ ДА ГИ БРОЙКАТ И НАКРАЯ ДА СИ ХВАНАТ ГАДЖЕ ФУТБОЛИСТ ДА КУПУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

09 Юни 2011, 22:11

вулва написа:Специално за вас Николета Лозанова, разкрива тайната на своята съвършена фигура. Тайната се нарича NiLo Slim и е изцяло натурален продукт.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА СИ Е РЕКЛАМЕН ТРИК.
ТАЙНАТА Й НЕ Е ТОЛКОВА ТАЙНА,ПЪК И САМАТА ОБЩА ВУЛВА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КАЗА ,ЧЕ ГИ ПИЕ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!!!!!!
ТАКА ,ЧЕ МОЛЯ ПЪПЧИВИТЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ,КОИТО МЕЧТАЯТ ДА ГИ БРОЙКАТ И НАКРАЯ ДА СИ ХВАНАТ ГАДЖЕ ФУТБОЛИСТ ДА КУПУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

8-)
Мисля си, че 80 лева е добра цена, за да те бройкат и да имаш гадже футболист. :lol:

10 Юни 2011, 12:05

вулва написа: ТОВА СИ Е РЕКЛАМЕН ТРИК.

Е така не бях се смяла от месеци "ОБЩАТА ВУЛВА" :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН

17 Юни 2011, 09:14

И какви толкова хубави действия има този продукт :?:

Re: Фарма лайн

17 Юни 2011, 10:31

Аз не съм запозната с тези продукти, явно са нови. Но ми допадна ФАРМА ЛАЙН ПСИЛИУМ БИЛКОВ саше 7 гр. * 30-изцяло билков продукт, добри действия :)

Re: Фарма лайн

17 Юни 2011, 12:20

Аз ползвам този Хуск и ми действа много добре. Регулира стомаха, пия много вода с него. Незнам дали от топлото време вече, но апетита ми се намали и даже смъкнах 1-2 килца :D

Хранителни добавки WEBBER NATURALS

27 Юни 2011, 10:24

На скоро ми попадна продукт на канадската компания Webber Naturals, в листовката пише, че е изцяло натурален продукт.
В аптечната мрежа се предлагат много продукти на тази компания, но се чудя дали ще са ефикасни или като всяка друга хранителна добавка ще бъде прах в очите на потребителя. В интерес на истината предлаганите продукти са на една сносна цена, а ако се окаже, че и качеството е добро ще ме спечелят като техен фен за дълго време.
Ако някой е ползвал нещо на тази фирма да сподели опит, а аз когато си изпия опаковката с комплекс от витамини ще ви кажа дали се подмладих с десетина годинки поне ;)

Re: ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН

28 Юни 2011, 15:54

Изотропин подхранва цялото тяло и помага за:
• Подобряване на здравословното състояние и жизненост
• Дава повече енергия
• Подкрепя ендокринните функции
• Оптимизира съотношението между телесните мазнини и мускулната маса
• Подобрява иммунните функции
• И още много ползи за организма...
Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставки гарантира бързо абсорбиране на най-мощните съставки за подмладяване. Ефервесцентият прах помага за буфериране на стомашните киселини и повишава усвояването. ;)

Re: Хранителни добавки WEBBER NATURALS

29 Юни 2011, 14:05

Мен ме впечатли продуктът Омега 3-6-9 капсули, наистина изключителна добавка, подпомага толкова много системи в организма. Няма да съжалявате ако си го вземете. :)

04 Юли 2011, 14:07

Бих казал, че не само пъпчиви тинейджърки се лъжат да го купуват, ами и много други,по на възраст,надявайки се да си върнат старите фигури като на 25-26 :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 55