Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
04 Юли 2011, 14:10
Да и аз Ви подкрепям и съм с две ръце за тези продукти. пробвал съм и съм оставал доволен, е за съжаление не ги приемам достатъчно време, но когато имам финансивата възможност си ги позволявам
12 Юли 2011, 08:31
И аз съм го приемал, но като че ли не е кои знае какво
12 Юли 2011, 10:36
Много хранителни добавки станаха за отслабване и в крайна сметка, да не знаеш да приемаш ли въобще или не.
13 Юли 2011, 10:28
А то сега през лятото, не е необходимо да се приемат и двете неща. И без това в тези жеги апетита намалява, така че само капсулите или чаят са достатъчни
15 Юли 2011, 14:36
Аз не приемам нищо в момента за отслабване, но ако реша се придържам към био чайовете.
15 Юли 2011, 14:59
georgi_78 написа:Аз не приемам нищо в момента за отслабване, но ако реша се придържам към био чайовете.
Разхлабващ ефект ли имат? Никога ми е било мания да слабея.
16 Юли 2011, 17:53
Ами да, има такива с разхлабващо действие и с подтискащо апетита.
19 Юли 2011, 11:45
Здравейте , искам да споделя мнението си , вече почти месец всекидевно използвам ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН.Честно казано , действително се чувствам пълна с енергия ,бодра и емоционално по -устойчива ,невероятен е продукта , използвайте го .
27 Юли 2011, 11:52
umniza написа:Здравейте , искам да споделя мнението си , вече почти месец всекидевно използвам ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН.Честно казано , действително се чувствам пълна с енергия ,бодра и емоционално по -устойчива ,невероятен е продукта , използвайте го .

А дали е от продукта или е до нагласа?
28 Юли 2011, 14:44
Еми ако се подмладяваме видимо, няма как да е до нагласа.