Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
15 Яну 2016, 01:09
Как да се харесаш на момче?
15 Яну 2016, 12:27
Хм, зависи! :) Разкажи повече за момчето, иначе май добрия външен вид и кикотенето върши работа, ама и възрастта е от значение разбира се. ;) Давай повече подробности и да те уреждаме с гадже.
15 Яну 2016, 12:50
Той е около 14-15 колкото мен
Как да разговарям с него
За какво?
Как да го опозная?
15 Яну 2016, 13:10
Thevampiregirl написа:Той е около 14-15 колкото мен
Как да разговарям с него
За какво?
Как да го опозная?
:) Не можеш ли да пишеш на кирлица, защото това е от правилата на форума! :)
иначе мисля, че лесно можеш да го опознаеш, говорете си за училище, ако има някой любим филм, надали чете книги, но и за телефони да си говорите пак е добре. :) Предполагам е от съседен клас, постарай се да се сближиш с някое момиче от класа и излизайте заедно извън училище. Говори повече с него за темите, които обсъждате, бъди забавна, това се харесва на мъжете. :) не му говори за секс !!!! :) надявам се няма да се мятате под чаршафите на тея години.
15 Яну 2016, 13:21
Rali_hr написа:Thevampiregirl написа:Той е около 14-15 колкото мен
Как да разговарям с него
За какво?
Как да го опозная?
:) Не можеш ли да пишеш на кирлица, защото това е от правилата на форума! :)
иначе мисля, че лесно можеш да го опознаеш, говорете си за училище, ако има някой любим филм, надали чете книги, но и за телефони да си говорите пак е добре. :) Предполагам е от съседен клас, постарай се да се сближиш с някое момиче от класа и излизайте заедно извън училище. Говори повече с него за темите, които обсъждате, бъди забавна, това се харесва на мъжете. :) не му говори за секс !!!! :) надявам се няма да се мятате под чаршафите на тея години.

Не е от съседен клас но благодаря за отговора
19 Яну 2016, 10:52
Определено общите срещи ще са ви от полза, излизайте с техния клас, виждайте се и общувай повече с него, скоро ще усетиш промяната, а когато станете по-близки може да използвате да си пишете в интернет, да си говорите, да излизате насаме. :)
19 Яну 2016, 16:27
Момчетата се кефят, когато видят, че проявяваш любопитство към техните хобита и знаеш за какво става въпрос.
19 Яну 2016, 17:31
Това е безумно, не може да преследваш някой и да си мислиш, че ще се харесате с него, слез на земята, ако си му направила впечатление, той като мъж сам ще направи първа стъпка!
19 Яну 2016, 17:43
nadqta написа:Това е безумно, не може да преследваш някой и да си мислиш, че ще се харесате с него, слез на земята, ако си му направила впечатление, той като мъж сам ще направи първа стъпка!
Какъв мъж, те са на по 13

Има време за мъжки постъпки, сега малко може да се позабавлява момчето, а и 100 % и той ще се впечатли, ако има възможността да прекара малко време с нея насаме. :) На тези години момчетата се хващат като удавник за сламка, ако някоя им върже.
20 Яну 2016, 13:53
nadqta написа:Това е безумно, не може да преследваш някой и да си мислиш, че ще се харесате с него, слез на земята, ако си му направила впечатление, той като мъж сам ще направи първа стъпка!
А ако е толкова срамежлив, че не посмее да те заговори? Какво правим?