Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
01 Ное 2013, 14:47
Хаха, едно от най-безплодните неща, които можеш да правиш в интернет са свалките!
Успех на ентусиастите!
07 Яну 2015, 16:45
Предопчитам ги да, няма нужда да се срещаш с мухльовци, може директно онлайн да ги отрежеш. А иначе моята връзка е точно от такава онлайн свалка, вече 7 г. сме заедно с мъжът ми , а се познаваме поне от 12 онлайн
07 Яну 2015, 17:26
В интернет се общува много лесно, така че съм за свалките, а и сега времената са се променили доста, не че е лошо да се общува и лице в лице де, но в интернет по-бързо опознаваш другия и се предразполагаш към разговор, като не виждаш човека отсреща
14 Яну 2015, 17:08
Ако не е тази възможност то никога няма да си намеря патньор, масово мъжете смятат, че щом си разведена или самотна с дете то си зажадняла за секс и те приемат като лека жена с която могат да си легнат веднага.
15 Яну 2015, 11:26
О, да аз онлайн съм се сдобивала с най-добрите си гаджета
Офлайн трудно може да се отпуснеш и да опознаеш човека.
15 Яну 2015, 15:19
Онлайн никак не е лошо да се среща някой човек, но ако е само за свалката не си струва труда
22 Яну 2015, 12:34
Лошо няма в такива свалки, но може да се окаже, че насреща ни имаме по-лошо, откоlкото си представяме, но в много случаи разбираме какъв е човека чак след като заживеем с него, така че свалките Online са равносилни на свалките Offline.
14 Апр 2015, 13:12
Не мога да ги възприема тези свалки онлайн изобщо. Все пак друго е да се срещнеш с човека очи в очи и да градите връзката си, а не по такъв абсурден и смешен начин.
29 Яну 2016, 15:58
Яко се омързеливихме. В интернет не се стараеш да изглеждаш такъв, пък онакъв. Може да си най-големия мизерник, а да се представяш за Джони Деп. Супер забавление.
10 Май 2016, 15:05
black написа:Яко се омързеливихме. В интернет не се стараеш да изглеждаш такъв, пък онакъв. Може да си най-големия мизерник, а да се представяш за Джони Деп. Супер забавление.
Е, ако си такъв олигофрен да го правиш тва нещо, брат, тва си е твой проблем.