Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
20 Яну 2015, 16:56
Отровна пък чак, може да е малко вредна, ама пък колко да е отровна...?
20 Яну 2015, 17:12
На мен ми се струва като от онези митове, които са разконспирирани отдавна, но все още им се вярва по незнайни причини
20 Яну 2015, 17:27
Ако беше толкова отровна надали всички които ядат здравословно щяха да си позволяват да ядат от нея.
17 Мар 2017, 13:05
Според мен това е като патладжана, да може да има някои вреди, но не са чак толкова мнгоо, както и с кайсиевите ядки, просто трябва да се яде правилно обработена и не в големи количества, ако се яде нормално, като за едно ядене, какво толкова, сега ако се изядат по 3 кила бакла на ден, тогава вече може и да е опасно.
17 Мар 2017, 13:26
ехее, чак пък да е отровна е много силно обвинение към горката бакла.

може би се има предвид, че действа на корема повече и създава някакъв дискомфорт, като подуване,особено че и може да се яде сурова веднага я слага в графа опасности.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.