Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Мнениеот Bella » 03 Фев 2012, 13:13

Наближава най-хубавия ден посветен на влюбените - Свети Валентин! На този ден всеки влюбен се врича на половинката си в чиста и искрена любов и се опитва по всякакъв начин да направи денят на своята възлюбена или възлюбен незабравим и безкрайно романтичен. Ако все още не се решили по какъв начин да впечатлите половинката си и да покажете цялата си любов и всеотдайност към нея/него ви предлагам няколко идеи за празника на влюбените.

Първата идея е малко нетрадиционна, но пък ви гарантирам, че ще бъде незабравима!
Заведи го/я в парка и там направи изненада
Идеи: ако времето е хубаво, можеш да отидеш по-рано в парка, да сложиш по дърветата някакви любовни стихове, послания, които искаш да подариш и да накараш любимия/ата да ги потърси, след което да се разходите.

Тази идея не е толкова оригинална, колкото ви гарантира небивал успех. Всяка жена обожава да и подаряват цветя, както и козметика!
Изпрати подарък, цветя по куриер
Идеи: в интернет има хиляди сайтове, от които можеш да поръчаш подарък или цветя за своя/та любим/а и да го изненадаш докато той/тя е на работа примерно. Това не е лоша идея, определено ще я/го зарадва приятно.

Според мен(поправете ме ако греша) тази идея трябва да се осъществява по-често не само на празници като Свети Валентин, но и за всеки уикенд.
Стани рано сутринта и й/му направи любовна закуска в леглото
Идеи: ягоди, яйца на очи (сърца), препечена филийка под формата на сърце, капучино с нарисувано сърце от сметана, заленчуци или плодове нарязани като сърца, шоколад, палачинки и др.
Аватар
Bella
 
Мнения: 233
Регистриран на: 20 Сеп 2011, 15:17

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот Memento » 03 Фев 2012, 15:02

Аз тези празници не ги признавам, капиталистическа пропаганда, приятен празник на всички иначе.
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот ogi-smile » 04 Фев 2012, 12:45

Розови идеи:
1. Вино, гръцки шоколадови бонбони, персонален етикет, кристално мече, романтични пожелания, луксозна кутия с формата на сърце
2. Естествено е на този ден да кажем на половинката “Обичам те!”. А Вие на колко езика можете да го кажете
3.Това е идеалният подарък за стилни бизнес мъже. Всеки се нуждае от химикалка в джоба. Но ако химикалката е уникална с лазерно гравирано име, пожелание или инициали, ще бъде нещо специално.
4.Най-важното за пикник е да изберете подходящо място. Ако имате кола е по-лесно, защото може да закарате половинката на някоя предварително избрана полянка. Но мястото не е задължително да е толкова стандартно, не е задължително да организирате пикника в парк или в гората. Помислете за нещо нестандартно и оригинално, например като покрива на блока (ако имате достъп). Ако сте внимателни и не ви е страх от височини това може да е идеален пикник или нощно гледане на звездите.
УСПЕХХХ!!!!
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот southern_sun » 07 Фев 2012, 13:41

Аз всяка година измислям различни подаръци за Свети Валентин - миналата година подарих на половинката бутилка червено вино с две чаши. Да си призная все още не съм решила за тази година какво ще бъде, може би романтична вечеря.
Но за всеки случай се поразрових из нета за идеи и вижте какво намерих:

Разбира се класическите подаръци винаги ще си останат: парфюма, шоколада и цветята. Що се отнася до парфюма Рошел Блум е казал: "Една капка парфюм може да каже всичко, да направи всичко" Истината е, че хубавия парфюм може да бъде първата стъпка към една красива целувка, което според мен си е незабравим спомен, особено ако преди това не си имал никакви отношения с човека.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот Memento » 07 Фев 2012, 16:01

От година на година интереса към този празник расте, няма как да не призная гения на западните икономисти, чудесен начин да стимулираш икономиката в период на криза :D
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот ogi-smile » 08 Фев 2012, 12:32

На този ден още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия Купидон. През 19 век ръчно написаните послания биват заменени от масово произвежданите готови картички... Защо да не направиш картички за любимия, за всеки ден от годината и да му ги подариш на Св. Валентин, така всеки ден ще му даряваш част от своята любов...
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот Forman » 09 Фев 2012, 13:57

Колкото и странно да звучи, но ние мъжете гледаме много по детайлно нещата от колкото вие жените. Вие жените гледате финансовата страна на подаръците, докато ние ценим всеки мил жест. Много бих харесал подарък изработен лично от ръцете на моята половинка.
Ето и няколко идеи какво можете да сътворите вие и да стане подарък за Свети Валентин:

- Колаж от снимки. Съберете ваши любими снимки и ги подредете тематично с най-щастливите ви мигове.Този колаж можете да изработите както в хартиен така и в електронен вариант. Ако го направите в електронен вариант можете да изпишете своето любовно послание като текст, който може да се сменя, а също така снимките могат да бъдат и озвучени с подходяща романтична музика.

- Другата идея, която ми се върти в главата е ръчно нарисувана чаша Вземете най-обикновена керамична чаша, купете си специални боички, които се предлагат във всяка книжарница или МОЛ и дайте воля на въображението си. По същия начин можете да нарисувате калъфка за спане или покривка.

Вероятно има още много неща, които можете да направите за да изразите любовта си, но аз лично не се сещам в момента. Вие ако се сещате споделете!
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот mile_jeleva » 12 Фев 2012, 11:15

Аз преди две години направих изненада на моя мъж,от която той много се зарадва-бях увила шоколадови бонбони отделно с целофан и вътре бях сложила по едно листче,в което имаше послание.Искам да отбележа ,че той много се впечатли,дайте идея за подобен подарък....още не съм решила към основния подарък какъв някакъв дребен-но стойностен-да измисля... :)
Какъвто и да е въпросът, любовта е отговорът.
Аватар
mile_jeleva
 
Мнения: 37
Регистриран на: 06 Яну 2012, 12:37

Re: Розови идеи за Свети Валентин

Мнениеот southern_sun » 14 Фев 2012, 15:40

Въпреки, че точно днес е Свети Валентин и най-вероятно всички влюбени вече са се подсигурили с подаръци за празника, но все пак за тези, които все още не са измислили какво ще подарят на своите половинки. Подарявайки подарък на своите половинки си даваме шанс да докажем колко много обичаме - може да поканим в дома си любовта и да впечатлим с красиво пространство и романтична атмосфера. Има различни декоративни опции: декоративни плочи, цветни топки, картонени украси, свещи, вази, стенно изкуство, осветителни тела. Ето 14 красиви идеи за украса по случай празника на влюбените:

1_box_framar.jpg
1_box_framar.jpg (103.45 KiB) Прегледано 1107 пъти


2_heart_framar.jpg
2_heart_framar.jpg (87.58 KiB) Прегледано 1107 пъти


Четворен поднос сърце

3_bed_framar.jpg
3_bed_framar.jpg (46.99 KiB) Прегледано 1107 пъти


Декорация за стената на спалнята

4_cup_framar.jpg
4_cup_framar.jpg (45.66 KiB) Прегледано 1104 пъти


Чашки за влюбени

5_candel_framar.jpg
5_candel_framar.jpg (53.34 KiB) Прегледано 1104 пъти


Сет за свещи с персонализиран надпис

6_flower_framar.jpg
6_flower_framar.jpg (22.6 KiB) Прегледано 1104 пъти


Кристална ваза с червена роза

7_baloon_framar.jpg
7_baloon_framar.jpg (32.75 KiB) Прегледано 1104 пъти


Стикери за стена

8_roze_framar.jpg
8_roze_framar.jpg (60.63 KiB) Прегледано 1104 пъти


Метална закачалка '' Роза'' във винтидж стил

9_parfum_framar.jpg
9_parfum_framar.jpg (34.81 KiB) Прегледано 1104 пъти


Порцеланов дифузер

10_heart2_framar.jpg
10_heart2_framar.jpg (62.59 KiB) Прегледано 1104 пъти


LED лампи в цвят
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот martopetev » 17 Яну 2013, 18:17

Аз открих нещо адски гот! Любовни зарове, някой знае ли ги, Знаете ли дали ще се хареса на дама за подарък за свети валентин за жена, ман ме радват, но за половинката не знам от 1 месец сме заедно и не я познавам добре и като гледа аудиторията главно са дами Та какво бихте казали?
martopetev
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Яну 2013, 18:14

Следваща

Назад към Хоби и развлечения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта