За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
26 Апр 2012, 13:31
С риск да прозвучи като реклама ще ти кажа - в аптеките на Фрамар съм го виждала със сигурност, а ако не си от Стара Загора може да си го поръчаш и он-лайн

По принцип марката като че ли по-често се среща в аптеките, поне такива са моите наблюдения. Трудно можеш да я видиш в обикновен козметичен магазин.
Аз по принцип не използвам слънцезащитен крем за лице, тъй като кожата ми не е толкова чувствителна, но майка ми използва този на Лиерак и е много доволна, а той е и против бръчки също.
19 Юли 2012, 14:14
Аз съм ползвала един лек хидратиращ крем на La Roche, както и почистващ продукт от същата серия и съм изключително доволна. Препоръчвам ги, особено за лятото са страхотни
12 Ное 2012, 11:52
Аз също много харесвам продуктите на Ла Рош Позе. Първо открих крема им за ръце Липикар Ксеранд и останах повече от доволна. За лице си поръчвам от ягодка този техен овлажнител Effaclar M Daily Mattifying Moistureр който е невероятен

Не съдържа мазнини, матира кожата, балансира порите и предпазва от лъщене
20 Ное 2012, 17:24
Няма подходящ и неподходящ крем, както кожите на лицата ни са различни така и кремовете са различни, именно за това са мострите. Вземаш една мостра мажеш и пробваш, ако не ти понася не вземаш крема.
21 Фев 2013, 11:36
Този на Биодерма е доста мазен, не зная дали на всеки би бил подходящ. Аз ползвам без цвят, фактор 50+, но по принцип не използвам фон дю тен. Но определено кремът с фактор е задължителен за лятото.
21 Фев 2013, 21:51
Аз съм безкрайно доволна от Юсърин.
22 Фев 2013, 11:07
http://apteka.framar.bg/30015344/%D0%B0 ... 0%B5%D0%BDТова е много добро. Не си го заменям за нищо. Само да уточня, че съм със суха кожа, но кремът има и по -лек вариант.
25 Фев 2013, 12:14
И аз ще похваля крема на Авен. Идеален е за чувствителна кожа, не запушва порите и е водоустойчив.
25 Фев 2013, 18:40
На Биодерма наистина са много хубави, може да са по-скъпи, но си заслужава! Който не ги е опитал, не се е убедил!
28 Фев 2013, 11:12
За марка ползвам на Thaloderma- бг козметика, 50+. Много съм доволна, понеже за разлика от доста други е лек, не е мазен.