Подсилване на имунитета - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.

Подсилване на имунитета - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 17 Яну 2019, 11:06

В тази тема на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани с подсилване на имунната система и поддържане на добро здравословно състояние. Тук може да получите консултация и съвет. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".
Имунитетът е защитната система на организма, включваща биологични структури и процеси в организма, която предпазва от болести.

Следването на общите насоки за добро здраве е най-добрата стъпка, която можете да предприемете, за да запазите имунната система силна и здрава.

Научете повече за Медицинския отдел на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Подсилване на имунитета - мнения и въпроси

Мнениеот zlati1459 » 06 Ное 2019, 16:20

Здравейте! Може ли да ми кажете как да подсиля имунната си система най-добре , защото в последната година често страдам от вагинални гъбички и стафилолокови инфекции. Старая се да си лягам навреме, пия билков чай, до скоро пиех и Феми Флора пробиотик.Дайте ми съвет как да си пожива имунната система по естествен начин , само с билков чай и хапване на много плодове достатъчно ли е или да търся и друга алтернатива? Благодаря!
zlati1459
 
Мнения: 53
Регистриран на: 05 Ное 2019, 10:37

Re: Подсилване на имунитета - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 11 Ное 2019, 15:21

zlati1459 написа:Здравейте! Може ли да ми кажете как да подсиля имунната си система най-добре , защото в последната година често страдам от вагинални гъбички и стафилолокови инфекции. Старая се да си лягам навреме, пия билков чай, до скоро пиех и Феми Флора пробиотик.Дайте ми съвет как да си пожива имунната система по естествен начин , само с билков чай и хапване на много плодове достатъчно ли е или да търся и друга алтернатива? Благодаря!



Здравейте, zlati1459!

Може да подсилите имунната си система както чрез водене на здравословен начин на живот - регулярна физическа активност, консумация на повече плодове и зеленчуци, без тютюнопушене, достатъчно сън, така и чрез прием на добавки, стимулиращи имунната система (съдържащи билки, витамини, аминокиселини, пробиотици, коластра, минерали т .н.). Тези статии могат да Ви бъдат от полза:
Подсилване на имунната система - имуномодулатори
Лечебни методи за подсилване на имунната система
Храни и билки за силна имунна система
Билката котешки нокът - за силна имунна система и добро здраве

Специално създадени за предотвратяване на повтарящи се вагинални инфекции са тези добавки:
ПРОВИОТИК КАНДИДА таблетки 500 мг * 10
УОМЕН ДОФИЛУС капсули * 40
КАЛИВИТА АЦИДОФИЛУС капсули * 100

С уважение,
Медицински екип на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България


Назад към Профилактика и проблеми, свързани с начина на живот

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта