Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.

Re: Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Мнениеот b_dimitrov » 05 Апр 2016, 12:02

Dr Violina Todeva написа:
b_dimitrov написа:Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!

Здравейте!

Проблемът е най-вероятно от аналния сексуален контакт! Съветвам Ви непосредствено след сексуалния контакт да се измивате! Въпреки това в случая след като имате изменения само това няма да помогне и е добре да се консултирате и лично с дерматолог!

С уважение,
д-р Тодева

А да ми препоръчате нещо за намазване докато си запиша час за консултация (понеже за тази седмица не съм сигурен, че ще успея)?
b_dimitrov

Мнениеот Dr Violina Todeva » 05 Апр 2016, 12:16

b_dimitrov написа:
Dr Violina Todeva написа:
b_dimitrov написа:Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!

Здравейте!

Проблемът е най-вероятно от аналния сексуален контакт! Съветвам Ви непосредствено след сексуалния контакт да се измивате! Въпреки това в случая след като имате изменения само това няма да помогне и е добре да се консултирате и лично с дерматолог!

С уважение,
д-р Тодева

А да ми препоръчате нещо за намазване докато си запиша час за консултация (понеже за тази седмица не съм сигурен, че ще успея)?

Използвайте един път дневно МНОГО БЛЕДО розов разтвор на калиев перманганат. Внимавайте с цвета, защото в противен случай може да причини изгаряне!
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот vqra.radeva » 16 Апр 2016, 17:13

Здравейте, имам няколко бледокафяви петънца по вулвата, равни са, почти гладки, нямам други оплаквания, от какво може да са? Благодаря
vqra.radeva

Мнениеот Dr Violina Todeva » 19 Апр 2016, 10:50

vqra.radeva написа:Здравейте, имам няколко бледокафяви петънца по вулвата, равни са, почти гладки, нямам други оплаквания, от какво може да са? Благодаря

Здравейте!

За съжаление, без да съм видяла проблема ми е трудно да направя коментар! Ако желаете приложете снимка!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Снея.Суров » 21 Апр 2016, 22:52

Здравейте можете ли да ме опътите къде мога да се изследвам за полово предавани болести нямам платени здравни осигуровки а в момента и съм в малко затруднено положение.. благодаря предварително
Снея.Суров

Мнениеот MaxPower » 23 Апр 2016, 19:23

Здравейте. От няколко месеца имам малка пъпчица на главичката на пениса. Днес забелязах и леко разкъсване на юздичката отстрани. Бих се радвал за съвет. Не съм правил секс от няколко месеца. Възраст 20-25 години.
MaxPower

Мнениеот asdfbg » 24 Апр 2016, 14:45

Здравейте,имам две гладки бледо-кафяви петна на главичката на пениса,голямо и малко,сътоветно с радиус 3мм и 2мм!Какво може да е това?Предполагам няма да можете да прецените по описание,така че бих искал да Ви попитам къде се намира кабинета Ви и кога ще е удобно да Ви посетя за преглед?
asdfbg

Мнениеот Dr Violina Todeva » 03 Май 2016, 10:33

Снея.Суров написа:Здравейте можете ли да ме опътите къде мога да се изследвам за полово предавани болести нямам платени здравни осигуровки а в момента и съм в малко затруднено положение.. благодаря предварително

Здравейте!

Трябва да посетите дерматовенеролог или уролог! Изследванията се определят според рисковия контакт и оплакванията!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 03 Май 2016, 10:38

MaxPower написа:Здравейте. От няколко месеца имам малка пъпчица на главичката на пениса. Днес забелязах и леко разкъсване на юздичката отстрани. Бих се радвал за съвет. Не съм правил секс от няколко месеца. Възраст 20-25 години.

Здравейте!

Не мога да се ориентирам само от описанието! По принцип не е задължително проблемът да е от сексуален контакт. Ако все още е налице се консултирайте със специалист!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 03 Май 2016, 10:48

asdfbg написа:Здравейте,имам две гладки бледо-кафяви петна на главичката на пениса,голямо и малко,сътоветно с радиус 3мм и 2мм!Какво може да е това?Предполагам няма да можете да прецените по описание,така че бих искал да Ви попитам къде се намира кабинета Ви и кога ще е удобно да Ви посетя за преглед?

Здравейте!

Да, трудно е да се прецени само от описание. Важна е и давността на проблема и вида на лезиите! Ако желаете може да се обадите на посочените в подписа телефони! Аз преглеждам в Стара Загора!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Kожни и венерически болести