12 Сеп 2016, 10:09
МиленГешев написа:Здравейте д-ре преди 4..5 дена бях на уролог ппради оплаквания от леко парене при уриниране и болки в левия тестис правиха ми иследвания на семенната течност и ми взеха секрет правиха ми изследвания на урината и кръвта иследвания за хламидии всичко е ок.. А днес ставаики сутринта усетих сърнеж по късно като отидох по нужда видях че главичката има червени петънца и имаше леко бяла течност като извара.. Не съм правил секс.. От 10 дена какво може да е това.. Непия хапчета уролога ми идписа някви на билкова основа понеже нямало причини за антибиотик
04 Окт 2016, 15:22
08 Окт 2016, 01:34
08 Окт 2016, 13:34
10 Окт 2016, 16:11
16 Окт 2016, 21:31
26 Окт 2016, 19:53
26 Окт 2016, 20:21
08 Ное 2016, 12:15
Тити написа:Здравейте д-р Тодева! Имам запитване към Вас. След контакт с бивш мой приятел 3 дни по-късно започна секретиране от влагалището и ануса на жълтеникъв секрет. По назначение на гинеколог съм пила всички групи антибиотици. Месец по-късно прекарах менингит, който е неустановен. След изписване от болницата получих лезии на езика и не виждах. Ретината на очите ми беше засегната. При всички прегледи се констатираше цервицит, имах ранички по каналчето и на шийката на матката. 3 месеца по-късно се появи огромен обрив около гениталиите и ануса. Краката ми не ме държат. Изследвала съм всички болести по няколко пъти. Единственото, което се изолира са ентерококи и бета хемолитичен стрептокок от група б. Така вече 6 месеца. Имам проблеми от скоро и с черния дроб, очите са ми доста зле. След преглед на дебелото черво откриват лезии. Сега 6 месеца по-късно няма лезии, но има уплътнения на тези места. Четох доста в интернет и имам цялата клинична картина на сифилис, но на него давам отрицателен резултат (вече няколко отрицателни). Моля Ви, кажете ми каква може да е болестта и може ли да се лекува. Готова съм да си запиша час при Вас. Надявам се на отговор.
08 Ное 2016, 12:19
jivka.dimitrova написа:След полов акт с новия ми приятел ми се появи ужасно силно бяло течение. Даде в лаборатория еякулат за изследване и резултата показа staphylococcus aureus. Ходи при уролог който му каза,че това е нещо нормално и не му назначи никакво лечение... Въпроса ми е дали това наистина е нещо нормално и защо при мен се изразяват такива симптоми, ако наистина всичко е нормално, което ми е трудно да повярвам...