25 Юли 2014, 21:35
s_ivelina написа:Здравейте д-р Йорданова!
Преди 7 месеца родих и не спирам да качвам килограми.,а винаги съм била слабичка.Обръщам се към Вас за съвет понеже съм ниска ,а килограмите вече ми тежат и заедно с това имам проблеми със ставите.в момента съм 88кг и колкото и да се опитва мъчителни диети и ограничаване на храна имам чувството че килограмите ми не мърдат..и грам не мога да сваля..проблемите със ставите май идват от теглото ми..Моля ви за съвет.и другото което е ,че страдам от запек и вече съм така от години..не ям бял хляб бяло брашно.сладко,тесто,сол обикновена не изполвам..ще ви бъда благодарна ако ми помогнете..Хубав ден!
28 Авг 2014, 09:28
31 Авг 2014, 12:10
stunkaa написа:Здравейте! Не се сетих по-рано да пиша в сайт, но сега ще питам. На 14 съм, преди няколко месеца получих болка в гърдите, по-скоро ме беше боляло много време, но този месец , в който отидох на лекар започна да ме боли доста по-дълго време и по-силно. Тук е момент и да отбележа , че съм носител на Муковисцидоза. НАправиха ми ултразвук, нямаше нищо и изсследвания и те бяха добре, но бях дигнал кръвно , не за първи път , а и имам хроничен панкреатит.Имам алергия към лактоза, глутен и казеин. Пия ензими и пробиотици, пия витамини и сега съм на безлактозна и безглутенова диета за 6 месеца, но ще я продължа, отразява ми се добре) Та въпроса ми е: Може ли от това , че не пия много вода да се е образувал тромб, който сам да се е разсеял или е от високо кръвно може би. Болката се появяваше от нищото, беше нестабилна. Беше от лявата страна, понякога под гърдата , понякога продължаваща и към рамото (понякога дясното, също и лявото но по-рядко, това не са ли симтоми на инфаркт ?) и леко от дясната страна. Нямам барабанни пръсти. Лежах три дена в болницата , не са мид авали нищо , но болката спря. Но продължава да ме боли много , много рядко и слабо , може би няколко пъти от както съм излязъл от болницата. Благодаря предварително за отговора. Надявам се дадох подробнна информация. Извинявам се, но не намерих подходящо място да публикувам това от форума.
07 Сеп 2014, 13:06
07 Сеп 2014, 18:05
ffyyffyy9 написа:Здравейте от месец съм на неоформин и понеже пише че е абсолютно противопоказно употребата на алкохол,а съм на сбирка с колегите може ли да го спра за 1 ден за да изпия чаша бира с тях или и една чаша бира е опасно?Благодаря предварително
18 Яну 2015, 14:26
20 Яну 2015, 19:49
kr1stiqn1995 написа:Здравейте! Не съм сигурен, че въпросът ми е много подходящ и че трябва да го задам на Вас, но не виждам на кого друг мога... Въпросът ми е : Мога ли да използвам хормона Соматропин без лекарско предписание, защото разбрах, че той се използва за разграждане на мазнините и за отслабване, а аз имам този проблем? Много ще се радвам, ако ми отговорите! Благодаря предварително! Лек ден!
24 Яну 2015, 19:30
25 Яну 2015, 18:40
Илияна Димитрова написа:Здравейте,
Бременна съм с близнаци ,заченати ин витро. В 15 г.с съм.Преди да забременея ми откриха завишени нива на инсулин и започнах да пия метфогама 500-3*1. След като забременях, ендокриноложката и двамата ми гинеколози казаха да не го спирам, само го намалих на 3*1/2, но аз се притеснявам. Моля ви за мнение.
с уважение Илияна
13 Фев 2015, 01:53