За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Шампоан заместител на Pregaine

10 Сеп 2012, 13:17

Здравейте,

от известно време продукта Pregaine изчезна от аптечната мрежа за голямо мое съжаление. Позлзвам го от 10 години и косата ми се сгъсти изключително много. Винаги съм била с доста тънък косъм, но последните 7-8 години косата ми се сгъсти много и общо взето изглежда доста гъста (поне това е мнението на познати и фризьори).
Последната една година косата ми пада много (повече от 100 косъма на ден), заплита се и някак си седи на топка в долния край. Краищата са много сухи, а корените мазни. Въпреки косопада не изглежда рядка и не губя косми в горната част на скалпа. Стрижа я, но това също не помага. Мия само корените, а на сухите краища слагам балсам с течни кристали, маски и така нататък.
Имам чувството, че всичко това е в резултат на факта, че вече не я мия с Pregaine. Моля, препоръчайте ми някакъв медицински шампоан-заместител за тънък и заплитащ се косъм. Има ли някаква надежда продуктът Pregaine да се появи отново в търговската мрежа или е спрян от производство?
Благодаря!

Re: Шампоан заместител на Pregaine

10 Сеп 2012, 15:55

Никога не съм чувала за тоя шампоан за това реших да се поразровя из нета да видя какво ще ми излезе. А ти не си ли пробвала и с други шампоани против косопад, на Виши - дермакос е добър, Ревалид - също.

29 Окт 2012, 16:45

anamisho написа:Здравейте,

от известно време продукта Pregaine изчезна от аптечната мрежа за голямо мое съжаление. Позлзвам го от 10 години и косата ми се сгъсти изключително много. Винаги съм била с доста тънък косъм, но последните 7-8 години косата ми се сгъсти много и общо взето изглежда доста гъста (поне това е мнението на познати и фризьори).
Последната една година косата ми пада много (повече от 100 косъма на ден), заплита се и някак си седи на топка в долния край. Краищата са много сухи, а корените мазни. Въпреки косопада не изглежда рядка и не губя косми в горната част на скалпа. Стрижа я, но това също не помага. Мия само корените, а на сухите краища слагам балсам с течни кристали, маски и така нататък.
Имам чувството, че всичко това е в резултат на факта, че вече не я мия с Pregaine. Моля, препоръчайте ми някакъв медицински шампоан-заместител за тънък и заплитащ се косъм. Има ли някаква надежда продуктът Pregaine да се появи отново в търговската мрежа или е спрян от производство?
Благодаря!

На скоро едно момиче ме попита дали съм срещала някъде из аптечната мрежа шампоан Прегаин бил много ефикасен срещу косопад. При теб как беше?

31 Окт 2012, 11:54

Аз съм много доволна от продуктите на марката Макадамия Нечъръл Ойл, при мен имат страхотен ефект. Аз си мисля, че тази марка все още не е добре позната у нас. Аз лично си поръчвам тези продукти с безплатна доставка от Ягодката и съм много доволна засега. :)

31 Окт 2012, 17:28

beautymaniac написа:Аз съм много доволна от продуктите на марката Макадамия Нечъръл Ойл, при мен имат страхотен ефект. Аз си мисля, че тази марка все още не е добре позната у нас. Аз лично си поръчвам тези продукти с безплатна доставка от Ягодката и съм много доволна засега. :)

Казваш, че е непозната марка за България, а ти как я откри, как става поръчването и доставката?

02 Ное 2012, 12:03

Niko написа:
beautymaniac написа:Аз съм много доволна от продуктите на марката Макадамия Нечъръл Ойл, при мен имат страхотен ефект. Аз си мисля, че тази марка все още не е добре позната у нас. Аз лично си поръчвам тези продукти с безплатна доставка от Ягодката и съм много доволна засега. :)

Казваш, че е непозната марка за България, а ти как я откри, как става поръчването и доставката?

От доста време ми я препоръчват мои познати живеещи в чужбина. Потърсих я тук, но не я открих. Видях, че я предлагат на един от сайтовете, от които си поръчвам парфюми и козметика - StrawberryNET с безплатна доставка.Поръчването става по стандартния начин - отиваш на сайта, регистрираш се, харесваш си продукт, оформящ си поръчката и плащаш с дебитна/кредитна карта или PayPal. Доставката е безплатна и аз си получавам пратките в рамките на 10 дена. Дано съм ти помогнала с тази информация:D Ако те интересува още нещо - питай :D :D :D
Добави отговор
Отиди на страница: