tsvety написа:Ами да Ви кажа преди беше много редовен после почна да закъснява доста.
Имаше един месец, в който пропусна да дойде. След това закъснява с 7-10 дни.
В семейството ми мисля, че няма косопад. На майка ми косата също капе доста, но мисля, че при нея е в рамките на допустимото.
Бях на лекар и ми изписаха Анафаз на Дюкре шампоана и имаше подобрения. Използвах 2 шишета и после спрях, за да почине косата ми от него. Сега съм поръчала шампоана Kerastase от серията за косопад и за сгъстяване, четох доста добри отзиви за него.
Пърхот нямам, по скоро имах като люспи и ранички и изглежда всякаш имам.
dakata_gb написа:Здравейте Д-р Тодева,
Бих желал да ви попитам кое е по-добре да приемам анакапс реактив или анакапс прогресив. Имам алопециа ,едно петънце с диаметър 1 см, преди година имах пак 3 такива само ,че бяха по-големи(димаетър 2-3 см) и успях с диета(не консумирах храни към ,които имам непоносимост-правих си изследване) + анакапс + анафазе + неоптид.
Сега пак се появи и се чудя ,кое от двете да си взема като хранителна добавка.
Благодаря предварително
kuklata7 написа:Здравей те имам много обилен косопад вече стана 2 години косата ми не спира да капе.В момента пия ревалит но не виждам ефект даже мога и снимка да покажа на косата която е паднала след измиване.моля посъветяаите ме нещо :-(
ig_88_ написа:Здравейте, съпругът ми от 10 години има диагноза алопеция ареата на брадата. Всички възможни изследвания са му направени, нямат отклонения, извадени са му и мъдреците, няма стрес, не е имал никога. Има рифлукс, възможно ли е да е от него? Отделно от както получава петната не се бръсне или минава с машинка по месец и на горе. Неговата брада е гъста, дебела и бързо расте. Винаги след като я постриже има петна, но той не го отчита това като възможен проблем. Възможно ли е това да бъде причина за петната? Докторите казват, че трябва да пази огромна хигиена, а наличието на брада е точно обратното, отделно на него самия му бучи по усните на пример. Бихте ли го посъветвали да промени този навик?
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта