05 Дек 2018, 11:28
SnejinaBoicheva написа:Здравейте! В началото на годината имах силен косопад, след консултация с ваш колега и лечение косопада спря, но има уредяване на косата. Бихте ли ми казали нещо с което да възбудя косменния фоликул за да се възстанови наново?
05 Дек 2018, 11:32
Ваня.Николова написа:Здравейте!
От известно време забелязвам косопад и косата ми видимо изтъня.. вече като се връзвам на опашка е много тънка.. при всяко измиване се събира топка с косми. Използвам шампоан Loreal Professionnel serie expert и маска за коса на Loreal B6+ biotin inforcer. Редувам я и с Miosotis с костен мозък.
Прикачвам и снимка да видите след баня колко е косопада. Суша я с най-обикновен сешоар.
05 Дек 2018, 11:35
snejina.boicheva написа:Здравейте! Кажете ми мнението си за Regaine forte? Благодаря ви!
06 Дек 2018, 18:38
07 Дек 2018, 19:56
07 Дек 2018, 19:59
Dr Violina Todeva написа:SnejinaBoicheva написа:Здравейте! В началото на годината имах силен косопад, след консултация с ваш колега и лечение косопада спря, но има уредяване на косата. Бихте ли ми казали нещо с което да възбудя косменния фоликул за да се възстанови наново?
Здравейте!
Имате ли пърхот? Можете ли да приложите снимки?
С уважение,
д-р Тодева
07 Дек 2018, 20:01
Dr Violina Todeva написа:snejina.boicheva написа:Здравейте! Кажете ми мнението си за Regaine forte? Благодаря ви!
Здравейте!
Какво точно Ви интересува? Избора на лечение е индивидуален и зависи от много фактори!
С уважение,
д-р Тодева
13 Дек 2018, 20:24
19 Дек 2018, 13:04
starstyle написа:Здравейте от 4г години имам болестта на Хашимото скоро си направих изслвдванията и антителата ми са високи.Имам силен косопад даже имам оголени петна първо почна от брадата и сега на главата имам много голи петна. Бях на дерматолог изписаха ми витамини шампоани терапия с озон и клавейт маз (кортикостероид). Мъж на 27 години съм нямам пърхот на главата какво бихте ме посъветвали?
19 Дек 2018, 13:15
snejina.boicheva написа:Dr Violina Todeva написа:snejina.boicheva написа:Здравейте! Кажете ми мнението си за Regaine forte? Благодаря ви!
Здравейте!
Какво точно Ви интересува? Избора на лечение е индивидуален и зависи от много фактори!
С уважение,
д-р Тодева
Интересува ме дали ще се възстанови косменния фоликул? Благодаря!