Ако имате пърхот е добре да използвате противопътхотен шампоан един път седмично с цел профилактика.
Таблетки против косопад е уместно да приемате два пъти годишно по три месеца.
Съветвам Ви да се измивате с шампоан Анафаз и да поставяте лосион Креастим за период от поне два месеца
С уважение,
д-р Тодева[/quote]
Здравейте,
Много ви благодаря за отделеното време и информацията, която ми дадохте, но аз не мога да си обясня защо косата ми капе повече, когато я измия?! Какво е вашето предположение? Мисля да започна да използвам продуктите, които сте ми препоръчали и силно се надявам да има ефект.[/quote]
Здравейте, marieta_ivanova!
Винаги се получава така - при измиване на косата отпадат най-много косми. Това е съвсем нормално!
Извинявам се за забавянето на отговора, но бях възпрепятствана да пиша по-рано!
Може да ми пишете един месец след приложението на това, което Ви препоръчах!
С уважение,
д-р Тодева[/quote]
Здравейте,
Аз най- после се прибрах и успях да се консултирам с дерматолог. Бях изпратена на преглед на щитовидната жлеза и се оказа, че всичко е наред, това което ми каза дерматолога, е че косата има различни фази и моята е в етап на обновяване, тъй като няма никакъв здравословен проблем, който да води до това. Обясни ми, че страдам от дифузен косопад и ми предписа ДЮКРЕ НЕОПТИД ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД 3 * 30 мл. и ДЮКРЕ АНАФАЗ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД. Започнах да ползвам въпросните продукти, но още нямам впечатления, тъй като е минало малко време.
Според вас след колко време мога да забележа някаква промяна?
Ако косопадът е провокиран от стрес дали тези продукти биха ми помогнали?
Благодаря предварително