Проблеми с кръвосъсирването - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с анемия и други болести на кръвта, да споделяте мнения и да получите съвет.

Проблеми с кръвосъсирването - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 11 Яну 2019, 16:16

В тема проблеми в кръвосъсирването на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани със заболяванията, при които е нарушено нормалното съсирване на кръвта. Тук може да получите консултация, съвет и информация относно причините за появата им, характерните симптоми, поставянето на диагноза и възможностите за лечение. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Кръвосъсирването може да бъде нарушено в две основни направления - намалена възможност на кръвта да се съсирва и повишена съсирваемост. Тези състояния могат да се дължат на болестни промени в тромбоцитите (кръвните плочици), променена активност на факторите на кръвосъсирването или нарушения на кръвния ток. Намалената съсирваемост води до появата на кръвоизливи в или извън тялото, а повишението й - до образуване на съсиреци в кръвоносните съдове на организма.

Научете повече за Медицинския отдел на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Назад към Анемия и други болести на кръвта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта