Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Използвате ли покълнали ядки за пречистване на организма?

18 Дек 2015, 12:18

Вчера видях в била покълнали броколи, някой може ли да каже за какво мога да го използвам? На какви салати си подхожда/

18 Дек 2015, 15:06

Kremiliya написа:Вчера видях в била покълнали броколи, някой може ли да каже за какво мога да го използвам? На какви салати си подхожда/

предполагам както други - на всяка салата ще се си ок, но за пръв път чувам за такива броколи :roll:

18 Дек 2015, 15:21

Kremiliya написа:Вчера видях в била покълнали броколи, някой може ли да каже за какво мога да го използвам? На какви салати си подхожда/

Сигурно на всякакви варианти на сандвичи ще стои добре, все пак кълновете са си тревички :)

18 Дек 2015, 16:53

Оак зависи и от ядката, тъй като представяш ли си орехи в сандвич? :lol:

18 Дек 2015, 17:28

Ginger написа:Оак зависи и от ядката, тъй като представяш ли си орехи в сандвич? :lol:
Ако са от нещо ситно какъв е проблема?!?

19 Дек 2015, 14:34

svetlozara написа:
Ginger написа:Оак зависи и от ядката, тъй като представяш ли си орехи в сандвич? :lol:
Ако са от нещо ситно какъв е проблема?!?

Като цяло правописът и на двете ви е проблемът, но кълновете в сандвич някак не мога да ги приема.

19 Дек 2015, 16:04

Много обичам покълнали ядки и семена, защото са много вкусни и полезни. Не знаех, че могат да действат пречистващо. Ако е така -супер :)
За бадемовото мляко вече споменаха, правя и аз у дома, харесваме го. Кълновете от леща, слънчоглед, орехи и бадеми също са чуднички. Слагам ги в салати, понякога ги хапвам "просто така".
По-нагоре срещнах съмнения относно приложимостта им в сандвичи... Винаги се чудя на подобни твърдения. Сандвичът и салатата са храна, в която може да се комбинира ВСИЧКО, което ни е вкусно и дава необходимата качествена храна на организма. Сандвичът (поне за мен) не е масло, салам и кашкавал с резен краставица или домат. Възможностите за безкрайни и кълновете чудесно се вписват в тази безкрайност :)

21 Дек 2015, 11:11

И аз мисля, че кълновете могат да се ползват независимо от ядката, или да се използва само кълнчето без ядката. :) така че съвсем лесно може да бъде приложимо към сандвичи.

21 Дек 2015, 12:56

Аз защо нямам такова време и търпение, да ги накисна, та да ги изчакам, след това да оплевя кълновете от ядките... Евала момичета :smile: :smile: :smile:

21 Дек 2015, 13:18

exotic написа:Аз защо нямам такова време и търпение, да ги накисна, та да ги изчакам, след това да оплевя кълновете от ядките... Евала момичета :smile: :smile: :smile:

Нали знаеш - в магазина всичко има. :) Аз ако купувам кълнове главно от там се ориентирам, рядко правя, нямам нито условия, нито време.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6