24 Мар 2015, 11:26
26 Мар 2015, 11:06
26 Мар 2015, 11:09
26 Мар 2015, 22:05
inchovska написа:Здравейте,
от 4 год. живея с приятеля си на семейни начала без брак. И още от самото начало някак не успяхме да намерим общ език с него. Не успяваме да говорим и споделяме за нещата между нас и поведението ни, което ни пречи един на друг и винаги когато го правим разговора се превръща в скандал. Проблемът е че нито аз го разбирам, нито той разбира мен. И двамата говорим своите си неща, обвиняваме се един друг за проблемите и задълженията в къщи които ни тежат и няма никакъв шанс да стигнем до консенсус. Казвам че няма защото вече съм опитвала десетки пъти и резултатът е един и същ. След караниците нещата остават същите, след което с дни си говорим само "служебно" и аз скъсвам да плача. От около 2 години вече имам проблем с нервната система. За най-малкият проблем с който се сблъскам ми става лошо, дори получавам кризи. Изразяват се в сърцебиене, прилошаване, загуба на сили и много учестено дишане. Въпросът ми е как да намеря общ език с него, защото той вече по никакъв начин не желае да разговаряме. Да не говорим за това, че постоянно е изнервен и избухва за най-малкото нещо (говоря за висок тон не за насилие). Казва че разговорите с мен го изнервят, били продължавали часове в безсмислени думи.
inchovska написа:от 4 год. живея с приятеля си на семейни начала без брак. И още от самото начало някак не успяхме да намерим общ език с него. Не успяваме да говорим и споделяме за нещата между нас и поведението ни, което ни пречи един на друг и винаги когато го правим разговора се превръща в скандал. Проблемът е че нито аз го разбирам, нито той разбира мен. И двамата говорим своите си неща, обвиняваме се един друг за проблемите и задълженията в къщи които ни тежат и няма никакъв шанс да стигнем до консенсус. Казвам че няма защото вече съм опитвала десетки пъти и резултатът е един и същ. След караниците нещата остават същите, след което с дни си говорим само "служебно" и аз скъсвам да плача. От около 2 години вече имам проблем с нервната система. За най-малкият проблем с който се сблъскам ми става лошо, дори получавам кризи. Изразяват се в сърцебиене, прилошаване, загуба на сили и много учестено дишане. Въпросът ми е как да намеря общ език с него, защото той вече по никакъв начин не желае да разговаряме. Да не говорим за това, че постоянно е изнервен и избухва за най-малкото нещо (говоря за висок тон не за насилие). Казва че разговорите с мен го изнервят, били продължавали часове в безсмислени думи.
26 Мар 2015, 22:12
inchovska написа:И още да попитам: желая да започна консултации с психолог, но съм притисната от средствата. Може ли да ми кажете горе-долу какви са цените за една среща, колко време продължава и към кого бих могла да се обърна в София.
26 Мар 2015, 22:31
nie_mojem_vsishko написа:Здравейте,имам две деца,уча,тръгнах на нова работа,като тръгна сутрин за работа някво гадно чувство изпитвам,3-години бях в майчинство после се върнах на работа,след месец ме преместиха на нова длъжност.Постоянно изпитвам някакво гадно от вътре,карам се само с мъжа ми ,немога да понасям никой .Незнам какво става с мен,само мисля лоши мисли една тревожност,немога да се търпя и мене си.Незнам каво да правя.Понякога имам чувството,че ми изтръпва и лявата ръка.Отгоре на всичкото майка ми само се оплаква,че пак щяло да я хване депресия.Понякога си мисля,че не съм добре психически,главата ми блокира понякога.Чувам се с психолог по скайп,от месеци,но пак си чувствам това гадното от вътре.Моля за съвет.Благодаря.
27 Мар 2015, 10:01
27 Мар 2015, 15:17
nie_mojem_vsishko написа:От както родих ми се засили тревожността,и постоянно по медиите дават лоши неща,само лоши неща слушам,на работа съм в голям стрес,вечер се прибирам децата си искат своето,мъжа ми своето ,аз нямам никакво спокойствите,не ми се иска да пия хапчета много ме е страх от тях,без хапчета няма ли да стане,благодаря.
27 Мар 2015, 22:52
28 Мар 2015, 11:21
nie_mojem_vsishko написа:Аз съм ходила на психиятър,той ми каза,че така се случвало когато през повечето време майките гледат сами децата си ,на мен мъжа ми помага ,но цялата отговорност пада на мен,не ми постави някаква точна диагноза изписа ми хапчета, но на мен ми влияят много зле,и много ме е страх от тез хапчета,искам да се справя без хапчета,всичко си имам ,което много хора нямат ,и незнам от какво ми се получава така,само се караме и мъжа ми,незнам вече какво да правя.Един ден ми е нервно,на другия ден отчаяно,на третия сърцебиене,немога да търпя никой.Мисля си ,че не отделям никакво време за себе си и от там ми идват проблемите,само натоварване,немога да запускам и всичко трупам в себе си.И на работа голямо напрежение изпитвам.Много ме нараниха близките ми хора.Обичам децата си и мъжа си ,а само има викам,искам да съм си като преди,и неискам децата ми да страдат като мен после,искам да им показвам любовта,а незная как защото мен никой не ми я е показвал.Ако може да ме посъветвате нещо по въпроса.Благодаря.